sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Maastolaukka videollaTänään käytiin vähän maastoilemassa Sisun, Emmin ja Elinan kanssa. Koska Elina oli jalkaisin varmistamassa Sisun menoa, saatiin oikein harvinaista videokuvaa meistä. Heppatien reunassa olikin irtonaista hiekkaa ja pehmeää, joten siinä pääsi ihan hyvin menemään rauhallista laukkaa ja ravia. Sisulla on ollut vähän tapana välillä pukitella ja sinkoilla maastossa, joten otettiin varman päällä ekassa laukassa (oltiin käyty myös ensin ravailemassa ratapohjalla ja kerran tuo sama mäki).
Laukkakin nostettiin niin, että Sisu nostaa ensin perässä, Emmi huutaa laukka ja sitten minä nostan edellä, jottei Sisu hätäänny edestä karkaavaa Rippeä.

Ripellä oli päässä hackamoret ja ne tuntuvat toimivan sillä hyvin. Sain säädeltyä laukkaa ja ravia paremmin lyhyemmäksi ja jarrukin löytyy.

Hyvin sujui ja hevosilla vaikutti olevan ihan kivaa. :) 


2 kommenttia:

  1. Heh, ompa rauhallisen näköistä menoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rippe menee ihan harjoituslaukkaa, haha. Ja video tuntuu hidastavan menoa entisestään. :D Johtuen ihan kaverihevosen ongelmista, joista mainitsin. En todellakaan halua irtonaisia hevosia ja tippuvia ratsastajia ekalla maastoreissulla. Tarvitaan vähän onnistumisia alle, että uskaltaa sitten päästellä kunnolla. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.