torstai 24. huhtikuuta 2014

verikokeiden tulokset ja yhteismaastoilua sekä vieraita

Monenlaista on tässä viikon aikana kerennyt tapahtua, mutta en ole vain kerennyt kirjoitella. Uusi perheenjäsenemme on vienyt paljon aikaa tallin lisäksi, koska olemme totuttaneet sitä meihin kovasti. Myös toinen marsu on käyty "tilaamassa", kunhan sellaisia saapuu. 
Ne verikokeiden tuloksetkin tulivat jo muutama päivä sitten. Tosin ei ole kukaan soitellut, mutta tulokset tuli postissa ja paperissa teksti "kaikki normaaleja". En kyllä itse ymmärtänyt tuloksista juurikaan mitään, jotain koetin netistä katsella, melko tuloksetta. 




 
Tiistaina Taavi vietteli vapaata, kun se on nyt liikkunut niin reippaasti muiden mukana lenkillä. Se sai kunnon harjauksen ja luvan syödä ruohoa kentän laidassa silläaikaa, kun muut heppaset olivat töissä, hah.



Keskiviikkona lähdettin taas maastoon porukalla. Käytiin katsastamassa lähistöllä oleva laavu, jota saatiin lupa käyttää! Taaville laitettiin kärryt, mauno ja Camu pääsivät ratsain. Kärryihin sain kaveriksi Katan, joka neuvoi meille tietä.
Taavi säikähti yhdessä kohtaa ilmeisesti Marinaa ja edessä olleita autonromuja ja meinasi peruuttaa mäkeä alas. Kovalla komennuksella ja raipalla sain sen kuitenkin vaihtamaan suunnan eteenpäin ja sitten se liikkuikin sen jälkeen eteenpäin pelkällä äänellä. Käytiin laavulla kääntymässä ja tultiin sitten toista kautta takaisin, se oli kyllä enemmän sellainen kinttupolku, mutta Taavin kärryillä sinne uskalsi mennä. Hyvin se Taavi meni siellä umpimetikössäkin puiden väleissä, entinen työhevonen kun on. :)

Illalla vielä pääsin kipuamaan Väinön selkään, kun se viimein oli valmis ratsastettavaksi. Ihan vaan hetki käveltiin, käännyttiin ja tehtiin pari pysähdystä. Hyvin sujui. 
 



Tänään K:n äiti pääsi ratsaille pitkästä aikaa! Monta kertaa suunnitelma on mennyt puihin, milloin Taavi on sairastellut ja milloin on puuttunut kenkä tmv. Taavi tuli jopa portille vastaan pienen epäröinnin jälkeen.

Ratsastuksen kanssa vähän takelteli alkuun, mutta kun sain rohkaistua K:n äitiä komentamaan kunnolla, niin sitten Taavikin alkoi totella. Lopussa menivät jo ravissa kaikenlaisia koukeroita hyvässä yhteisymmärryksessä. Hienoa! Kuvia en valitettavasti muistanut puhelimella ottaa ja kamerakin jäi kotiin.

Ratsastuksen jälkeen Taavi sai vielä harjauksen ja pääsi sitten takaisin ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.