lauantai 19. huhtikuuta 2014

Ihan tavallistaLoppuviikko on mennyt ihan tavallisen arkisissa merkeissä. Torstaina käytiin lyhyellä maastolenkillä Marina-koiran ja Taavin kanssa. Taavi oli pirteä ja iloinen ja halusi ravata kotiinpäin yli kilometrin matkan, osa mentiin laukkaakin. Syötiin vähän vihreää ja nautiskeltiin.
Perjantaina menin tallille kiireiden takia vasta iltasella ja olin ajatellut Taaville vapaata, mutta hampaiden pesun ja iltapuuron jälkeen Taavi jäi portille tuijottelemaan. Ja kun katseltiin vuohien tekemisiä pihalla, niin Taavi käveli pihaton portille tuijottamaan. Päätin sitten ottaa sen hetkeksi kentälle juoksemaan, kun mulla ei ollut edes tallivaatteita.
Tyytyväisenä se sitten hölkytteli kenttää ympäri ja nosti molemmat laukatkin oikein pelkällä äänikomennolla. Rapsuteltiin ja syötiin vähän vihreää, sitten vein sen takaisin ulos. Edelleen olisi seura kelvannut! :)Tänään kerkesin käydä vain pikaisesti tekemässä ruuan ja koska olin liikkeellä aamulla (väärään aikaan siis) ei Taavi tullut ollenkaan katsomaan portille vaan keskittyi omiin juttuihinsa. Huomenna sitten taas liikutaan. :)
Eläinlääkäristäkään ei kuulunut, enkä itsekään sitten viitsinyt vielä soitella, kerkee sitä ensiviikollakin jos ei ala kuulua mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.