tiistai 25. lokakuuta 2016

Piristystä räntäsateeseen


Kerrassaan ihanassa talvisäässä aloiteltiin syysloman viettoa. Mut ei masenna, kun posti toi Ripelle uuen ja lämpimän loimen. Koska monsterikuvio on jo niin last season. Hehe. 





Kyseessä on siis "Shires Highlander Original 200 Combo" -loimi. En voinut vastustaa tota kuviota ja oikeastaan tuollaiselle loimelle olikin tarvetta. Posti toi sen eilen, mutta me oltiin lähdössä yöksi reissuun, joten tänään sitten soviteltiin ja loimi jäikin suoraan käyttöön.
Tämä on kokoa 145cm (6'3" tai 75") ja juuri sopiva. Kaulakappale minua vähän jännitti ja aavistuksen siinä olisi saanut olla enemmän säätövaraa isommaksi, mutta menee kyllä noinkin. Jalkalenkkejä ei ollut, vain yksi lenkki hännän takaa. Edessä ei ole pikalukkoja, sitä varmaan moni tallityöntekijä kiroaa. Meillä se ei ole ongelma, kun loimet puetaan tallin puolesta pään yli. Se on muuten mitä mahtavin juttu; nopeuttaa loimen pukemista ja säädöt on aina samallatavalla.




Kolmen päivän vapaa näkyi kyllä ylimääräisenä hörhöilynä ja vauhdin huumana, mutta menköön. :D Parempi virkeä, kun haluton. Vaikkakin sitten jouduin kerran jalkautumaan ja kiskomaan ponini pellolle karkuun pelottavaa kuorma-autoa. Jonka olemme tainneet nähdä ennenkin....

Tänään tuli katsottua kalenteriakin ja hupsista; kengitys olisi pitänyt olla jo. Kuudetta viikkoa mennään. Toisaalta - kavio ei selvästikään ole kasvanut ihan yhtä paljon, kun en ole kokenut aiemmin tarvetta soitella kenkääjää.

4 kommenttia:

  1. Niin Ihana loimi ja komea Rippe! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Loimi oli kyllä pakko-ostos, kun oli niin magee. ;)

      Poista
  2. Aivan upea kuosi tuossa loimessa, ihana! Ja tuo loimien pään yli pukeminen, aivan loistavaa, miksi ei itselle ole tullut mieleen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Olihan siinä alkuun vähän sellaista takkuilua itselläkin (päätin itsekin alkaa käyttämään samaa tekniikkaa), mutta kun oppi tyylin, niin pukeminen on sujuvaa. :)
      Säädöt pysyy aina samoissa, joihin olen ne itse laittanut loimea sovittaessa. Muistan, kun välillä on ärsyttänyt, kun joku jättää loimen liian löysälle ja joku taas kiristää liiankin tiukalle. Tässä tyylissä se ongelma poistuu. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.