torstai 23. heinäkuuta 2015

Vieraita Amerikasta asti




Ripellä kävi tänään vähän harvinaisempia vieraita, jotka olivat matkustaneet Amerikasta asti tänne Suomeen. Työkaverini tytär perheineen oli lomamatkalla täällä ja laitoin viestiä, että jos kerkeävät, niin Ripellä pääsee kyllä ratsastamaan.
Ja tänään vieraat sitten aamupäivästä saapuivat.




Sofia ja Oliver ensin harjasivat Ripen käytävällä, sitten satuloitiin ja pihalla vähän ratsastettiin. Voi sitä riemun määrää, kun Rippe käskystä kääntyi, pysähtyi ja peruuttikin. Sofia pääsi kokeilemaan myös vähän ravia. Molemmat lapset oli tosi reippaita ja rohkeita ratsastajia. 






Rippe sai ratsastuksen jälkeen herkkuja ja lasten valmistaman puuron (siis jokapäiväisen normaalin ruokansa) ja lopuksi Rippe näytti vielä vieraille liikkumistaan vapaana.

Lupasinkin päivittää Ripen kuulumisia tänne blogiin, jotta kaukanakin asuvat fanit saavat seurata meitä. Ja seuraavalla lomareissulla sitten taas tavataan.

Terveisiä Sofialle ja Oliverille perheineen ja turvallista kotimatkaa! :)




Ripellä on muutenkin käynyt nyt lapsia ratsastamassa, kun myös aikaisemmilta kesiltä tutut sukulaislapset ovat käyneet. Tulevat huomennakin. Lisäksi oman lomani aikana Rippeä on käynyt ihmettelemässä useampikin silmäpari. Ja mikäs sitä on esitellessä, on se vaan niin suloinen. :)

Kengitys on maanantaina ja viikonloppuna ainakin lauantai kuluu Vermossa ystävän russivarsojen kanssa. Ripelle sattui myös pieni episodi, kun oltiin sen mustikassa lähimetsässä. Siitä muistona on riimunnarun polttama vuohikuoppa takasessa, se on onneksi lähtenyt todella kivasti paranemaan, eikä näytä juurikaan vaivaavan.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Elina! Ripen tapaaminen kuului loman kohokohtiin. Sofía innostui niin, että mukaan pakattiin oma heppakirja (Sinttu). Oliverkin haluaa ehdottomasti ratsastaa vielä uudestaan.
    Rippe kuljetti pieniä ratsastajia vakaasti ja turvallisesti, hieno hevonen sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Rippe ilahdutti pieniä vieraita kovasti. Heppakirjat onkin kivaa luettavaa, onneksi niitä riittää. :)

      Poista
  2. Täältähän löytyy tuttuja! Rippe asusteli jonkun aikaa vuosia sitten Kainuussa eräällä pienellä maalaistallilla jolla tuolloin itse kävin. Kyllähän sieltä alas tultiin, eikä tainnut poni hirveän monesti kunnolla mennä, mutta joku siinä oli kun siitä ei vaihtaa voinut muihin hevosiin ja Ripen lähdettyä loppui käynti myös kyseisellä tallilla. Tuolloin kuulinkin että oli poni jo tuohon mennessä monet kodit kiertänyt, mutta onneksi olet sen nyt löytänyt. Uskon että menneisyytenne takia kavioliitto tuntuu entistäkin uskomattomalle. Toivotan onnea ja iloisia hetkiä tulevaisuuteen ja Ripelle rapsutuksia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin varmaan jutellut tuon paikan omistajan kanssa silloin, kun koetin selvittää Ripen taustoja. :) Oikeastaan vain yksi paikka on minulta jäänyt pimentoon ja se olisi varmaan historian kannalta kaikkein ratkaisevin!
      Rippe on tosiaan kiertänyt aika monta kotia jo, mutta nyt sen ei tarvitse enää luotani muuttaa mihinkään. Tuntuu todella uskomattomalta edelleen ja sydän on pakahtua joka päivä, kun ajattelen, että Rippe on viimein minun. :)

      Kiitos sinulle kommentista ja vien rapsutukset perille. Jos joskus liikut täällä Kymenlaakson suunnilla, niin tule ihmeessä moikkaamaan meitä! Mun sähköpostiosoite on elina.kahkonen@yahoo.com

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.