lauantai 18. elokuuta 2012

Se ei oo raha eikä rakkaus, vaan tunne tää

 Eilen käytiin ihan vain käyntimaastossa ja muutamaa luikerteluhidastelu-kohtausta lukuunottamatta lenkki meni hyvin, joku 6km oli matka ja aikaa kului oletettavasti noin tunnin verran. Ihan rentouttavaa työviikon jälkeen käydä vain ihastelemassa maisemia rauhallisessa tahdissa lämpöisessä kesäillassa!

klikkaa suuremmaksi
klikkaa suuremmaksi
klikkaa suuremmaksi
 
 











Tänään mentiin kentällä pitkästä aikaa, kun Heli tuli meitä kuvaamaan. Käärin oikein pintelit ja kaikki oli niin sävysävyyn. Siinä kuntoon laittaessa Taavi sai juoda vähän melassivettä ja sai taas normaaliin tapaan pellavavellin jossa kalkkia ja valkosipulia seassa.

Kun sain viimein uljaan ratsuni kuntoon, niin lähdettiin kentälle. Alusta asti Taavi tuntui ihan hyvälle. Sen suu on alkanut kivasti rentoutua ja pehmetä, kuolaimen liikutteluun se vastaa kuolainta imeskelemällä. 

Se myös käveli kohtalaisen reippaasti ja oli muutenkin pirteä. Se alkaa muistuttaa ratsastettavuudeltaan jonkin verran entist poniani, toki se on hiukkasen hitaampi vielä pohkeelle yms. mutta muuten se toimii hyvin samanlaisella ratsastuksella.

Kuumuus kuitenkin verotti voimia molemmilta, eikä Taavi yltänyt ihan yhtä hyvään suoritukseen kun viimekerralla, kun oltiin kentällä (silloin oli viileää eikä yhtään ötököitä eikä kameraa..). Vasen laukka kuitenkin nousi tänään hyvin ja pysyi kivasti yllä! Siirtymät oli vähän hitaita ja tahmeita ja oikeaa laukkaa sai välillä pyytää useamman kerran ennen nostoa ja se oli välillä lähellä hyytymistä.

Saatiin kuitenkin kivoja kuvia ja videotakin on pari pätkää, täytyy katsoa josko huomenna jaksaisi editoida videoita vähän ja laittaa tänne näytille. Taavi näytti videossa paljon paremmalta kun miltä tuntui, se tuntui todella hitaalle ja tahmealle selästä ajottain, mutta ravaa kuitenkin ihan kivasti videolla. Olen antanut sen olla vähän hidas, kunhan se etenee itse hoputtamatta ja mielellään, jatkuva patistelu saa sen ahdistumaan ja hidastamaan. 

 
Liikutuksen jälkeen Taavi oli todella hikinen ja loppuverkan jälkeen vein sen sisään. Siellä odottikin jo välipalaruuat ja siinä sen syödessä riisuin varusteet ja huuhdoin hiet, koetin tarjota vielä melassivettä, mutta heinä oli parempaa ja Taavi lähinnä kasteli turpaansa ämpärissä.
Lähtiessä heitin sille vielä kuppiin pari leivänpalaa, on se vaan tosi hieno hepo!

Laitan tähän muutaman otoksen vielä:
Ei ihan rumannäköinen..






Hienosti tasajalkaa!

Loppuvenyttelyä Taavin omaan tahtiin






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.