torstai 16. elokuuta 2012

Eilen ja tänään...

Kirjottelen tässä nopsaan ennen nukkumaan menoa yhteenvedon parin päivän touhuiluista.

Eilen käytiin Taavin kanssa maastoilemassa sama lenkki kuin maanantaina. Ötököitä oli taas laitumella mahottomasti niin en viittiny kentälle mennä. Lenkki mentiin lähinnä Taavin tahtiin. Matkalla erään talon asukas jäi juttelemaan meidän kanssa. Kehui Taavin väritystä ja olemusta, kertoi ihailleen jätkää monesti laitumen ohi ajaessaan. :D Maastolenkillä Taavi oli alkuun tosi innokas ja hyväntuulinen. Puolen välin jälkeen se alko jäkittää ja yritti kääntyä takasin pariin otteeseen, tajusin lopulta että jätkällä oli hätä. (Se kun ei oikein osaa pissata ratsastajan ollessa selässä, saatika hiekkatiellä ku rouskuu kinttuloille. ;)) Sanoin jätkälle, että ei myö takasin voida kääntyä, että lyhyempi matka on ku jatketaan vaan etiäpäin. Noh sitten jätkä alkokin oikein kiirehtimmään. :D Lopulta tallin pihalle tullessa se seiso miltein jalat ristissä ja karsinaan päästessä kiire loppu. ;) Voi oisitte kuulu sen helpotuksen huokauksen. x)

Tänään menin tallille jo aamusta, Taavi oli vielä sisällä. Laitoin jätkän kuntoon ja päätin mennä kokeilemaan onnea kentälle ötököiden suhteen. Alkuun saatiikin olla ötököiltä rauhassa. Tein Taavin kanssa ensin maastakäsin harjotuksia mm. temmonlisäyksiä, peruutuksia ja väistön alkeita. Sitten tein samat harjotukset selästä, jätkä oli tosi hyvä ja kuuliainen. Väistöissäkään se ei tarjonnu heti peruutusta, mitä se usein tekee, vaan yritti oikeasti. Sitten iski ötökät ja keskittyminen herpaantu, otin ennää vain parit laukannostot, jotka onnistuivat myös hyvin ja sitten lähettiin lopuksi maastoon ötököitä karkuun.Tallissa tehtiin vielä vähän venytyksiä omenanpalojen kera, ennen kun vein sen laitumelle. :)

Nykyään Taavi lähtee aina laitumelle päästessään ravaten kavereiden luo, se on siis selvästikin päässy jo mukaan laumaan, hyvä niin. :)

Nyt olenkin sitten loma reissulla Pohjois-Karjalassa ja palaan Taaveilemaan vasta reilun viikon päästä.

                                                              Taavi heinäkuussa.

-Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.