keskiviikko 8. elokuuta 2012

Moro

Moro.

Taavin vuokraaja Sanni yrittääpi saaha täällä jonkun sortin tekstiä aikaseksi. Mistähän ihmeestä sitä alottais? 

No,
Reilu kuukausi takaperin Elina kerto nähneensä ilmotuksen sinisilmäsestä puskapollesta, kiinnostus heräsi miullakin ja kuvan nähtyäni olin myyty.(On tuo jätkä sen verran hurmaava tapaus.) Kun Elina sitten pari päivää myöhemmin laitto viestiä, että lähtee kopin kera katsomaan Taavia, olin jo miltein varma, että Herra-sinisilmä tulee paikkaamaan Elmo-pojan jättänyttä suurta aukkoa. Hyvin on jätkä aukon paikannutkin, myös miun mielestä.  

                                      Kuva Taavista kun näin herran ekan kerran :)

Omien kiireideni vuoksi pari edellistä viikkoa on mennyt miun osalta Taavin liikutuksen suhteen kerta viikkoon meiningillä, mutta aina kun oon Taavin kanssa töihin lähteny, on herra ollu todella miellyttävä. Kaveri on hieman hidas, mutta se ei haittaa. Eipähän pelota kyydissä ;) Ja ei se ihan lälly kaveri ole, on sieltä löytyny jo pikku pukkejakin.

Tällä viikolla oon ehtiny jo eilen sekä tänään tallille. Eilen menin jo aamusta ratsastamaan. Käytiin Taavin kanssa maastossa. Keli ei meitä kauheasti suosinu, mutta eihän myö sokerista olla. Oli ilo huomata kuinka Taavin kunto oli noussut viimekerrasta hurjasti. Se jakso jo ravata reippaasti pitempiä pätkiä ja laukkakin nousi hyvin ja oli eteenpäin pyrkivää. Käynti nyt on vielä matelevaa, mutta antakaamme se anteeksi herralle.

Tänään menin töide jälkeen ratsastamaan. Kun hain Taavin laitumelta, se ei oikein ollu innokas asiasta. Toki ymmärrän, että syöpöttely kavereiden kanssa aina työn voittaa. Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen ja talliin asti. Tänään oli luvassa työskentelyä kentällä. Alkuun käsittelin Taavia maastakäsin. Ihka ensimmäiseksi miun ja Taavin maastakäsintyöskentelyksi jätkä toimi hyvin. otin pysähdyksiä, peruutuksia ja temmon lisäyksiä. Harjoiteltiin myös väistön alkeita. Maastakäsittelyn jälkeen kiipesin selkään ja tehtiin samat jutut selästä käsin. Taavi toimi ihan kivasti. Lopuksi nostin parit laukat. Työskenneltiin kentällä kaikenkaikkiaan noin 30min. Lopuksi lähdettiin palkkioksi maastoon. Seikkailtiin mehässä ja löydettiin heinittyny tie (latupohja?) jossa Taavi tallusteli mielellään. Tai ainakin sellanen mieli miulle tuli, kun se käveli paljon reippaammin kuin tiellä. :)

Ennen kotiin lähtöä yritin vielä napata pari kuvaa Taavista. Se tosin oli suhteellisen hankalaa, kun jätkää kiinnosti enemmän kamera kuin poseeraaminen. 


 Onneks kuitenkin onnistuin saamaan kaverista ainakin yhden onnistunen kuvan.

 Huomenna taas aamusta tallille, ennen töihin menoa. Mikä voisikaan olla parempi alotus päivälle? Tuskin mikään?


 - Sanni


 


                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.