sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Pulkkailua ja irtojuoksutusta






Tänään mentiin vähän erilainen treeni ja hauskaa oli. Poni veti, kun vanha tekijä. Tunnelmaa vähän latisti, kun kuvaajat joutuivat lähtemään heti ekan vedon jälkeen päivystykseen, kun liukastumisen takia polvilumpio meni pois paikaltaan. Auts. Siellä sitten istuttiin ilta, että saatiin potilas kotiin.
Me käytiin kuitenkin Elinan kanssa vetämässä muutama kilometri pulkkaa vielä, kun kerran oltiin tonne asti lähdetty vetämään. Taidttiin vetää juuri sopiva määrä, kun poni ei vaikuttanut liian väsyneeltä, mutta kuitenkin hiki tuli sopivasti.

Eilen poni oli irtojuoksemassa kentällä, kun toissapäivänäkin oli rankempaa. Muutama Merin ottama kuva kentältä tässä alla. 
 





















Tämä kuva on kyllä mun puhelinräpsy, seisoi niin kivasti siinä, että oli pakko ottaa kuva.


8 kommenttia:

  1. Rippe taitaa olla elämänsä kunnossa! Niin upeasti liikkuu noissa kuvissa. Ihanasti teillä on lunta, oon melkein kade.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on nyt todella hyvälle tuntunutkin. En tiedä sitten, että onko syöttämäni inkivääri-kurkuma-MSM ollut hyväksi vai mikä, mutta muutama pieni asia on jäänyt sen liikkumisesta lähes kokonaan pois. Juuri ne, minkä takia olin ajatellut jossain vaiheessa viedä sen käymään kuvissa.

      Vielää viikolla lumet suli kokonaan pois, mutta sitten sitä satoi onneksi lisää. Toivottavasti pysyisi nyt maassa edes jonkin aikaa. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hihi! Vauhtia on ollut viimepäivinä. :) Nyt Rippe saakin lomailla pari päivää.

      Poista
  3. Rippe on kyllä ihan älyttömän pirteän näköinen, ei kyllä ikää uskoisi! Kuka muuten teillä käy kranioimassa tai hieromassa? Itsekin täältä Kymenlaaksosta olen niin mietin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä pirteässä kunnossa. :) Meillä on kranioinut ja akupunktio-hoitoja antanut tallinpitäjä, tekee niitä kyllä muillekin. Lehtoharjun Tilan etusivuilta löytyy yhteystietoja. Hierontaan ja kranioon voin lämpimästi suositella myös Kouvolan Hevoshieronnan Nooraa. :)

      Poista
    2. Kiitos! Noora on ennen käynyt ja ollut todella hyvä, mutta tuppaa olemaan niin kiireinen että muistutuksista huolimatta ei muista/ehdi katsoa että milloin pääsisi tännepäin hoitamaan. Eikä sitä itsekään jaksa lähettä viikkotolkulla kyselyviestejä perään.

      Poista
    3. Se on kyllä ihan totta, ettei sitä jaksa ketään jatkuvasti viesteillä pommittaa. Se on turhauttavaa! :(

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.