tiistai 11. marraskuuta 2014

Turvaa pimeyteen

Jos ei pimeydessä mitään muuta hyvää ole, niin ainakin saa kaivaa taas heijastinpussin laatikon pohjalta. Meillä on niin hienot heijastimet.

Tuhnuinen sää tosin vähän pilasi kuvat, mutta ei se haittaa.Katu-uskottavat heijastimet pitää olla. ;)

Tämän löysin vasta viime keväänä, joten se on nyt ekaa talvea käytössä, heijastavasta narusta punottu naruriimu. Mittasuhteet ei ihan punojalla osunee kohdalleen, mutta tässä käytössä sillä ei ole väliä.

Tämä on ollut täällä moneen kertaan esillä, mutta idea on niin hauska. Kuva taas huono.

6 kommenttia:

 1. Voitko vielä kerran kertoa, mistä tuollaisia tähtiheijastimia saa häntään? Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksityisen ihmisen tekemä joskus muutamia vuosia takaperin. Ikävä kyllä en enää ole pystynyt jäljittämään tekijää, koska sähköposti on kadonnut. :( Ideana tämä on ihan loistava, kirjaimellisesti.

   Helppo tehdä kyllä itsekin jos yhtään tykkää näprätä, jollekin olen antanutkin aikaisemmin tähän teko-ohjeet ja lähettänyt tarkemmat kuvat sekä mitat.

   Täällä on vähän parempi kuvakin: taaviterapiaa.blogspot.fi/2013/10/lannensatula-kokeilussa.html

   Poista
  2. Miten nuo kiinnitetään häntään? Ihan vaan sitomallako? En ole koskaan osannut laittaa sidottavaa häntäheijastinta niin, että se ei putoaisi. Nytkin laitan Ruusalle kävelyille ihan sitä varten häntäremmin, että saisin häntäheijastimen pysymään...

   Poista
  3. Tässä on tuolla ylhäällä kuminauha ja siinä sellainen tuplatarranauha. Tähdet roikkuvat sitten sellaisella silkkisellä nauhalla siitä kiinnityslenkistä. On kyllä pysyny thyvin matkassa mukana. Elmolle tapasin kiuputtaa vauhdikkaammalle lenkille häntäjouhia vähän kumilenkin ympäri ja aina oli heijastin pysynyt napakasti matkassa mukana. :)

   Poista
 2. Nämä Taavin heijastime on kyllä hienot! Luin parit aikaisemmat postaukset ja ihan pahalta tuntuu sinun ja Taavin puolesta. olet tosiaankin yrittänyt ja pohtinut näitä hyvin paljon ja käynyt lääkärissa, tehnyt itseäsi säästämättä asioita ja miettinyt ja suunnitellut. Eli ei voi ainakaan syyttää toimettomuudesta hevosen vaivojen eteen. Aikaa, rahaa ja vaivaa et ole nuukaillut. Toivon todella että selvyys tulisi ja saisitte ansaitun leppoisan jatkon. Päätökset on rankkojakin kun niitä joutuu miettimään. tiedän kyllä että tekemäsi päätös on se mikä tahansa niin se on ainakin mietitty huolella. Lämpimiä ajatuksia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irkku ihanasta viestistä. Jokainen tällainen kommentti lämmittää mieltä ja auttaa taas jaksamaan hetken eteenpäin. Minäkin niin toivon, että selvyys vielä tulisi ja Taavin olo kohenisi, lisäksi toivoisin todella, että saisin sen vähän laihtumaan joutumatta kuitenkaan vaarantamaan vatsan terveyttä. Laihtuminen on toki pitkällinen projekti sekin, kun taas minä haluaisin tuloksia heti. Ihan niinkuin käy omankin kehon kanssa. ;)

   Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.