keskiviikko 17. syyskuuta 2014

4.1.1994 - 17.9.2014



"Purjehdus on päättynyt,
meri huokaa rantakiviin.
Veden yllä linnun lento aamuaurinkoon,
on muuton aika."

Hyvää matkaa Maestro, viethän Elmolle terveisiä.



6 kommenttia:

  1. Osanottoni! Ja terveisesi pääsevät varmasti perille. Luoja kun mä säikähdin että Taavi.... Blogilistallani oli juuri ylimpänä Jillan sydäntäsärkevä postaus ja sitten ilmestyi tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei sentään Taavi, vaikka on se surullista näinkin. Olipas Jillalla ikävä postaus, piti oikein käydä katsomassa, kun en ole tänään vieraillutkaan. :(

      Poista
  2. Minäkin ehdin jo säikähtää, että Taaviko se... Surullista tietenkin, rakas Ystävä on poissa joka tapauksessa. Bloggerin etusivu on vähän lohduton, kun kaksi uusinta tekstiä kertoo näitä suru-uutisia. Kevyitä taivaslaukkoja Maestrollekin ja osanotot täältä.

    Tuntuu pieneltä haikeus siitä, että Viena ultrattiin tänään tyhjäksi. Ainakin Viena on vielä täällä. Rapsutukset Taaville, mahtavaa miten blogimaailmassa voi tutustua hevosiin niin, että niistä tulee näinkin tärkeitä kavereita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se on kurjaa, kun joku joutuu luopumaan rakkaasta ystävästä. Maestro oli myös Taavin ystävä, joka-aamuinen leikkikaveri, siksikin surettaa kovin. :(

      Eipä ole sekään kiva uutinen, ettei Vienalle tulekaan varsaa.. oikein pettymyksen aalto meni kehon läpi, kun luin tuon lauseen. Ensi vuonna sitten uudelleen?

      Se on tosiaan jännittävää, miten sitä eläytyy blogihevosten ja -omistajoen elämään! Niistä tulee tärkeitä ja surut koskettavat syvältä myös ruudun takaa. :-)

      Poista
  3. Kauheeta, nimimerkki "m" laittoi tähän ihanan viestin ja minä poistin sen vahingossa! Anteeksi! :D

    Viesti löytyi kuitenkin sähköpostista vielä:
    m on lisännyt kommentin tekstiisi "4.1.1994 - 17.9.2014":

    Täälläkin säikähdettiin että Taavi.. Hyvää matkaa hyvälle ystävälle ajan tuolle puolelle. Kamalaa kun tallikaveri lähtee.. :("


    Kyllähän se pahalle tuntuu, meilläkin pieni talli ja kaikki hevoset sillätavalla tuttuja. Mauno jo vuosien takaa, ovat olleet Elmonkin kanssa tarhakamuja joskus. Niin se aika rientää ja koskaan ei tiedä, milloin se vuoro tulee lähteä. Tervekin hevonen voi olla hetkessä lopetuskunnossa. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans joskus onnistunu hävittämään kommentteja! :D

      Niinpä :/ Kaikki voi olla yhden ainoan askeleen varassa..

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.