sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Heittäydy täysii, mitä ikinä teetkin ja elä nyt missä ikinä meetkin, silmissä kipinän hetki































Tänään olikin kuvioissa taas pulkkaratsastusta ja tällä kertaa saatiin myös kuvia. Fasun omistajan Jennan pikkusisko halusi pulkan kyytiin, mutta Fasua ei voinut ottaa, kun se on ollut vähän jäykkä. Rippe saikin siis toimia vetohevosena. Hienosti papparainen veti ja jaksoi vielä kotimatkallakin pöhistä ja puhista.
Muutenkin virtaa on nyt riittänyt ihan tarpeeksi. Tänäänkin kotimatkalla juttelin muutaman minuutin yhden pyöräilijän kanssa (jonka nähdessään rippe heitti ensin u-käännöksen..), ponilta paloi lopulta päreet odotteluun ja se alkoi keulia. Hah.

Pulkanveto on kyllä tosi hyvää treeniä hevoselle ja lisäksi se on superhauskaa. Tänään vedettiin taas enemmän lyhyitä pätkiä kovaa, kun välillä on menty hitaammassa vauhdissa pidempiä pätkiä. Toivottavasti lumet nyt pysyisi maassa, jotta päästäisiin vielä pulkkailemaan lisää.

Jenna kokosi muutamasta videopätkästä teille lyhyen koosteenkin. 



4 kommenttia:

  1. Mikä kuolain Ripellä on? Kuvittelenko vaan että on vaihtunut...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaihtunut joo, kun en jaksa kokoajan kiskoa. :D Muutaman hasardi-lähdön jälkeen totesin, että sellanen kuolain pitää olla, että pysähtyy. Kyseessä on babypelham suoralla suuosalla.

      Poista
  2. Oi kuinka mahtavan näköistä! Ihan kateellinen olen, ehkä vielä joskus meidän Viggonkin kanssa voitais tuollaista harrastaa! :D Nyt se vielä varmasti järkyttyisi liikaa tuollaisesta touhusta :) Niissä on kyllä paljon samaa näköä Rippen kanssa, aika hauskaa. Hienot kuvat ja video!
    robotunicornsattack.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki vähän alkuun mietin, että miten Rippe reagoi. :D Mut hyvin on mennyt. En tiedä onko sillä kokaan aiemmin vedetty pulkkaa.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.