perjantai 22. kesäkuuta 2018

taivas on tumma samalaine ja tahmee kun vuosi sitte tähän aikaan



Hyvää juhannusta kaikille!
Pikkasen tuulinen on sää, mutta ei anneta sen haitata. Me hyödynnettiin kuvauksissa tätä luonnon omaa tuulikonetta ja saatiinkin aika veikeä kuva meistä.

Löydettiin myös lenkin varrelta kaatunut paju, josta Rippe sai itselleen tarhaan oksia syötäväksi. Ei mikään turha kuvauslenkki siis.

Viikko olisi vielä kesälomaan. Sitten on upa rentoutua ja viettää pitkiä päiviä Ripen seurassa. 













2 kommenttia:

  1. Ihanat te ja komea Rippe :)
    Aiheeseen liittymättä, oletko tutkituttanut aina eläinlääkärin kautta insuliiniarvoja? Siis ell ottanut verinäytteen ja lähettänyt johonkin labraan? Meidän lähilabra ei pysty tutkimaan insuliinia verestä, lähettävät kyllä eteenpäin näytteen, mutta pohdiskelen tässä jos ottaisin ja lähettäisin näytteen itse suoraan johonkin labraan joka voi insuliinin määrittää. Sulosta on pohjatietona että se pelkää eläinlääkäriä kuollakseen ja on siksi vaikea pistää. Luulen että saisin siitä itse verinäytteen helpommin kuin järkyttämällä sitä eläinlääkärillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä oon aina lääkärin kautta saanut insuliinit, mennyt samalla, kun ACTH pitää lähettää johonkin analysoitavaksi. Movet kai analysoi verinäytteistä myös insuliinin?

      Voisi olla parempikin jos saisit näytteen itse ilman hirvittää stressiä. Tuloksista muuten sen verran, että esimerkiksi Rippe on ollut joka kerta viitteen sisällä (17, kun raja on 20), mutta muistan lukeneeni jostain, että kaikki yli viiden on epäilyttäviä arvoja ja yhtyisin kyllä siihen.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.