lauantai 25. marraskuuta 2017

Jonkun on näytettävä mallia



Ylempi kuva on viimekeväältä, mutta kaulan osalta tilanne ei mittanauhan mukaan ole muuttunut mihinkään. Paitsi ruokaremontin jälkeen alkoi tapahtua. Koska itse näen ponia jokaikinen päivä, niin eron huomaaminen vaatii kuvien katselua. Olen niin sokeutunut ihraniskalle, että omaan silmään se näyttää aina ihan samalle.
Tämän kuvaparin jälkeen oli pakko vähän hymyillä. Jos silmä valehtelee, niin mittanauha ei: kaulasta on lähtenyt 8-10cm.

Tottakai koko poni on sulanut ja hoikistunut, mutta sen vertaaminen on vaikeampaa, koska sairasloman takia myös lihakset ovat pienentyneet.Toisaalta jos tällaisia tuloksia saa pelkällä ruokaremontilla, niin millaisia tulokset olisivat yhdistettynä liikuntaan?

Jokatapauksessa tällaisellä laihtumisella on jo iso merkitys terveyden haalimisessa ja insuliinin hallinnassa.

"Ei mikään helpolla tullukaa
Nyt on entinen pullukkaa
Työmoraali on vakava 
Nyt kilot on takana niinku pakara"

4 kommenttia:

  1. ei mikää ihan pieni muutos,hienoa! Mitä Ripelle kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aika lyhyessä ajassa toi muutos tullut. :)

      Ripelle kuuluu hyvää. Ollaan käyty nyt puolen tunnin taluttelulenkeillä ja hyvin on sujunut. Paitsi tämä lumien tulo vähän haittaa, kun lumi pakkautuu puukengän pohjaan.. tän viikon oon ite ollut flunssassa, joten Rippe on ollut vapaalla. Se on todella hyväntuulinen ja pirteä, eikä kaviot ole vaivanneet. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.