torstai 11. kesäkuuta 2015

Ripen kesäkoti on avattu


Kesäkausi on nyt virallisesti avattu! 

Kiirettä on pitänyt, kun meillä on ollut hoitokoirakin tällä viikolla. 
Lisäksi olen pyrkinyt kävelyttämään Rippeä vähintään 20min joka päivä, kylmännyt jalat ja käyttänyt lämpökääreitä osan aikaa. Rippe on syönyt myös kipulääkekuurin ja ruuan seassa kurkumaa inkivääriä. 
Eilen ravautin pihatiellä muutaman metrin varovasti ja totesin jotain positiivista,  ravi kulki paremmin. Vielä ei kuitenkaan hurrata, vaan otetaan edelleen varovasti.  Kengittäjä on tulossa maanantaina, siihen asti ainakin vain kävellään. 

6 kommenttia:

  1. "Mysteeri"ontumat on kyllä ikäviä. :/ Josekin on ollut toukokuun lopulta jotenkin huono ja epäpuhdas. Eilen olimme klinikalla ja selvisi että sillä on murtunut palanen kavioruston luutumasta, joka ei edes ole mitenkään suuren suuri. Eläinlääkärin mukaan erikoista, mutta jokin isku jalkaa sen on varmaan aiheuttanut. Toivottavasti tästä vielä noustaan. Pelkäsin pahempaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ikäviä. Rippekin viedään kyllä klinikalle jos tarve vaatii, mutta nyt ensin katsellaan kotona. Kun ei tässä mikään kiire ole ja luulen ontuman johtuvan nivelien rasituksesta. Kavioiden kanssa on vielä niin paljon hommaa, että saadaan edes suunnilleen suoraksi..

      Voi harmi Josea! Pidän peukkuja, että se toipuu vielä. Hevosille voi kyllä tulla mitä kummallisempia juttuja!

      Poista
    2. Niin vanhojen hevosten kanssa olen samaa mieltä, että ei heti kannata sännätä klinikalle, ellei hevonen yht'äkkiä muutu ihan jalattomaksi. Niillä on kuitenkin kaikkia vanhuuden tuomia kolotuksia. Eriasia nuo nuoret...

      Jep, voidaan pitää peukkuja tässä puolin ja toisin!

      Poista
  2. Olin juuri tulossa kommentoimaan samaa kuin olit Elina itsekin kommentoinut, että saattaa muutes johtua ontuminen siitä, että nyt laitetaan jalkaa uuteen asentoon.. Ainakin näin meillä kerran kävi :)

    Terkuin, Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meilläkin toivotaan, että siitä olisi kyse. Muutos on kuitenkin todella radikaali ja jalat ovat olleet jo kauan väärässä asennossa.

      Mutta mikä parasta; piristymistä on ilmassa ja meno maittaa taas. Ja ainakin pahin nilkutus on helpottanut. :) Maanantaina on seuraava kengitys.

      Poista
    2. Toistan hyvin itseäni... Se kengityshän lukeekin tuolla jo. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.