torstai 15. joulukuuta 2016

Loistoa elämään



Nyt on pimein aika vuodesta ja heijastimille on tosiaan käyttöä. Olen jo pitkään etsinyt meidän käyttöön sopivaa heijastinloimea. Ei paksua, ei liian ohutta, mielellään oranssi ja tarpeeksi heijastinta. En kuitenkaan halua sellaista kokonaan heijastinkankaasta olevaa, koska tykkään huomiväristä. Se erottuu päivänvalossakin. 
 
Mieluiten olisin ottanut sen puolikkaan pepun päälle tulevan mallin, koska siivetön Freeform ei ehkä ole optimaalisin tuollaiseen satula-aukolliseen. Koko hevosen peittävää en halua, kun meillä tulee hiki lenkillä muutenkin. 
 

Otsalampun valoa. Oikeasti se näyttää paljon paremmin, mutta ei kännykkä sitä oikein kykene tallentamaan. Hyvä otsalamppu lisää mukavuutta paljon!

 
Koska juuri hakemaani ei sopuisaan hintaan löytynyt, niin täytyi tyytyä siihen mitä löytyi. Kun nyt vihdoin sain tämän käsiini (matkahuollon noutopiste vähän mokaili), niin ei tämä hullummalta vaikuta. Se jopa sopi Freeformin kanssa. Olin varautunut, että leikkaan etuosan pois ja teen tästä sellaisen puolikkaan.

Kyseessä on Börjesin 29e:n heijastinloimi. Fleecevuori ja päällinen sellaista verkkarikangasta. Ei ole siten liian kuuma, muttei lepata tuulessakaan. Koko on full. Nyt mulla on vielä takasiinkin heijastinsuojat (postissa tosin vielä), kun tein yhden heppaihmisen kanssa vaihtokauppoja tavaroissa. Minä vaihdoin toppaloimen ajo-ohjiin ja heijastinsuojiin. Molemmat sai tarpeellista itselle ja turhaa pois nurkista, eikä raha vaihtanut omistajaa. Kätevää.

Muistakaahan käyttää heijastimia. Viikon päästä on jo kukon askeleen verran valoisampaa. :)





2 kommenttia:

  1. Mikä otsalamppu teillä on käytössä? Hyvällä otsalampulla maastoilu on suorastaan juhlaa, vaikka muutoin pimeää olisikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon saanu tän pari vuotta sitten joululahjaksi isältä, merkkiä taisi olal joku NordicLite, mutta sitä ei taida enää saada. Tuhat lumenia on valoteho, yleensä käytän puolella teholla. Akut kestää aivan tajuttoman kauan! Tässä on takana se akkukotelo, jossa kaksi paristonmallista akkua ja kotelossa punainen valo.

      Toi on totta, että hyvä otsalamppu tekee maastoilusta mukavaa pimeälläkin. Minä välillä jopa odotan niitä ekoja pimeitä, että saa ottaa otsalampun ja heijastimet käyttöön. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.