sunnuntai 7. elokuuta 2016

Lääkityksen vaikutuksista ja näyttelyihin ilmottautuminen


Kellään ei ilmeisesti ollut mitään toiveita postausten suhteen, kun yhtään kommenttia ei ilmestynyt. :D Nythän lukijoita onkin jo yli sadan!

Rippe on suorittanut kentällä nyt kaksi kertaa erittäin hienosti. Jotenkin minusta tuntuu, että kaikki palaset ovat loksahdelleet kohdalleen. Poni tuntuu kevyelle ja se kulkee omalla moottorilla, se on yritteliäs ja herkkä. Harmi, kun en ole saanut videoita. Meno tuntuu tasaisemmalle ja poni tasapainoiselle. Toki olen koettanut tsempata oman istunnan kanssa myös kovasti ja poni antaa kyllä siitä minulle heti positiivista palautetta.

Ripen olisi tarkoitus osallistua kahden viikon päästä eestinhevosnäyttelyyn Vihdissä. Pitkään arvoin, että uskallanko ilmoittaa sen ja jaksetaanko lähteä ajelemaan. Mutta kerrankos tässä eletään ja Rippe on minusta ihan esittelykelpoisessa kunnossa nyt. Pitäisi pitää vielä vähän juoksutreenejä, että saataisiin parasta Rippeä esiin.

Ripellä on ollut viimeaikoina muutenkin todella hyvä boogie ja se on ollut sellainen virkeä ja iloinen. Liekö lääkitys alkaa olla kohdillaan. Sehän on nyt jo pidempään syönyt kokonaista tablettia ihan ilman ongelmia.
 



Silmien yläpuolella olevat pallot ovat lähes tasaiset! Jaksan ihmetellä sitä päivästä toiseen, että ne todella ovat laskeneet. Lisäksi parikin ihmistä on raportoinut minulle, että Ripen kaula olisi pienentynyt jonkin verran. itse on niin vaikea välillä nähdä muutoksia, kun näen ponin joka päivä. Muutenkin minusta ponin ilme on muuttunut kirkkaammaksi ja eloisammaksi.

Ripellähän ei kuvien perusteella ole koskaan ollut oikein kuopalla nuo silmän yläosat.


Tässä kuvassa Rippe on 7-vuotias (2004)

6 kommenttia:

  1. Innostuin ihan, että hei, minähän voin tulla teitä katsomaan, kun Vihti on niin lähellä. Mutta 21. päivänä minulla on tietystikin töitä. Mutta pitää katsoa aikatauluja, jos vaikka ehtisinkin nähdä teidät ennen töiden alkamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kerettäisiin nähdä, olisi mukavaa! :)

      Poista
  2. Mukava kuulla, että Rippe voi nyt noin hyvin! :) Ja tablettiongelma selätetty :D. Mä toivoisin postauksena vaikkapa Ripen koottuja parhaimpia/hauskimpia kuvia vuosien varrelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä joskus ajan kanssa kaivella vanhoja arkistoja ja uudempiakin kuvia ja tehdä niistä oma postauksensa. :) Ripestähän on satamiljoona tyhmä ilme -kuvaa, kun sillä on tapana heiluttaa päätään. :D

      Poista
  3. Voi kun kivaa kuuluu teille! Rippe näyttää tosi hyvältä eli loistavaa että päädyit viemään näytille. Se on ihan kivaa puuhaa joskin tosiaan aika rankkaakin. Kaikki se puunaus ja se pitkä päivä matkoineen siellä. kokeilla kuitenkin kannataa. tsemppiä kovasti toivottelen. meillä on seuraavaksi turussa näyttelyt ja kahdella ponilla mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen tietääkin, että rankka päivä tulossa, mutta onhan se kiva edes joskus lähteä pois niistä perinteisistä rutiineista. :)

      Kiitos, onnea myös teille seuravaan näyttelyrutistukseen! Teillähän on ollut menestystäkin. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.