keskiviikko 31. elokuuta 2016

Freeformin ensikosketus


 Siinä se nyt on! Oma Freeform. Lukijamme Ärrä osasi kertoa, että tämä on malliltaan Freeform Wave. Kiitos siitä! Istui minusta selkään, kun hansikas. Sen verran kävin selässä kokeilemassa, että uskallan huomenna päästää lainaratsastajan kyytiin. Itse olen muutaman kerran viikossa mennyt nyt Sisulla ja hankkinut Ripelle lainaratsastajan, jotta molemmat hevoset tulee liikutettua. Sinällään olisi ihanaa päästä itse testaamaan satulaa heti, mutta olosuhteiden pakosta se venyy viikonloppuun.

Ostoslistalle tulikin sitten kouluvyö. Ja ehdottomasti haluaisin semmoiset leveät jalustimet, niistä saisi paremmin tukea. Muuten ensikosketus satulaan oli ihan ok. Ravissa satula vaikutti ihan hyvälle ja laukassakin yllättävän tukevalle siihen nähden ettei siinä tosiaan ole polvitukia. Polvitukien kanssa koin koekäytössä olevan satulan hankalaksi, joten tämä oli meille hyvinkin toivottu malli. Ja sain sen oikein kelpoon hintaan, 450e.

Huomenna viritän vielä alle palaromaanin, kun sain siihen palat tehtyä. Lainataan nyt alkuun Sisulta semmoista, kun omaa ei vielä ole.
Satula vaikuttaa lyhyemmältä, kun meillä kokeilussa ollut, vaikka sekin oli minusta lyhyt malli. Voihan tuo avoin säkätila hämätä, se antaa kyllä todella paljon lisää sopivuutta satulalle!

Olen tuhlannut Rippeen viime aikoina aivan hävyttömän summan rahaa ja lipsunut periaatteestani ostaa mitään turhaa.. Yhden satulan raahasin tilanpuutteen takia meille kotiin (jossa on myös krooninen tilanpuute), kun en kehtaa täyttää pientä satulahuonetta monella satulalla. Mutten toistaiseksi halua luopuakaan mistään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.