lauantai 3. marraskuuta 2012

Sataa sataa ropisee...

Menin tänään töiden jälkeen tallille. Olin jo varautunu siihin, että lähden pyydystämään mutaista Taavia mudan keskeltä, mutta ilokseni pollet olikin jo sisällä ja Taavikin melko siisti :) Hepat oli tarhaillu tän päivän tallin viereisessä tarhassa, koska se ei ole niin mutainen.

Laitoin Taaville sapuskat valmiiksi ja sitten otin Taavin pesupaikalle ja pesin sen jalat ja kainalot. Sitten laitoin sen kuntoon. Laitoin sille muutamat heijastimetkin, koska päivä alkoi jo hämärtää.

Heitettiin peruslenkki, eli lähdettiin ekasta risteyksestä vasemmalle ja sitten oikealle. Otin muutamia pysähdyksiä ja väistöharjotuksia pitkin lenkkiä. Otettiin myös pari ravipätkää pehmeämmillä kohdilla. Taavi oli tosi reipas ja pirteän oloinen. Mentiin vielä peltosuorastakin eteenpäin ennen kun käännyttiin kotiin päin. Kotiin mennessä, pari joutsenta haahuili taivalla edestakaisin, aivan kuin eksysksissä olisivat olleet. Niitä Taavin piti sitten vähän ihmetellä. Taavi oli vähän kiireinen kotiin mennessä. Meitä tuli yksi autokin vastaan, mutta hidasti jo kaukaa, kiitos heijastimien.

Tallipihalla meitä odottikin kaunis kymttilävalaistus. Tykkään kynttilöistä. Kuinka kaunis tuo piha onkaan sitten kun on lunta. :)

Tallissa otin Taavilta varusteet pois ja päästin sen syömään heiniä. Laitoin varusteet paikoilleen ja putsasin suojat ja laitoin kuivumaan. Myös heijastinloimen ja heijastinliivin virittelin kuivumaan. Satulaa en peittänyt, koska sekin oli märkä. Jätin jalustimetkin roikkumaan kun nekin oli märät.

Sitten harjailin Taavin ja venyttelin sitä. Kovasti se tarjosi taas temppuja herkkujen loputtuakin. On se suolonen. :) Sitten jätin hepat rauhassa syömään heiniään ja lähdin itekkin kotiin lämpöseen suihkuun ja syömään.


- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.