torstai 22. marraskuuta 2012

Lomailua, verkkojen täyttöä, tonttulakin sovittelua..

Kävin eilenkin vielä illalla tarkistamassa tallilla tilanteen ja täyttämässä verkkoja. Taavi taas hörisi tervehdykset ja otti iloisesti vastaan, se oli parhaillaankin askartelemassa heinäverkon kanssa. Hyvin näyttää jo homma sujuvan, selvästi on ahkerasti harjoiteltu. :)
Sama verkko oli riittänyt ilmeisesti koko päivän ja täytin sen vielä täyteen käydessäni, että riittää sitten mahdollisimman pitkään yöksikin. Muuten en kiusannut Taavia, silittelin ja juttelin vaan.

Tänäänkin mentiin illasta K:n kanssa tallille ja tarkoituksena oli kuvata Taavin reaktioita kipeistä kohdista. Mutta kuten arvata saattaa, niin kamera unohtui kotiin. Otettiin kyllä videota K:n kännykän kameralla joka on vahingoittunut, joten laatu on tosi heikko. Näkyyhän siitä kuitenkin, miten kovasti se protestoi. Mukana myös vähän muutakin puuhailua.





Taavi oli muuten hyväntuulinen, kunhan kipeisiin kohtiin ei koskenut. Hiki sillä tuntui sisällä olevan, mutta Hupukin samanlaisella karvalla varustettuna näytti olevan vähän hikinen.. Kohta on pakko klipata vauhtiraita, jossei ala ilmat viilenemään.

Annoin vielä Greenlinen ja täytin verkot. Tänään oli mennyt ulkona kokonainen verkko ja iltaverkostakin oli jo syöty hyvin, joten täytin sen vielä uudelleen. Taavi vaan ei olisi halunnut luopua verkostaan edes siksi aikaa. Saatika, että olisin saanut laittaa sen rauhassa takaisin seinälle.. :D

Vähän rapsuteltiin ja pidettiin seuraa, muuten ei puuhattu kummempia. Soviteltiin vähän tonttulakkia, kun Taavi on kaikesta huolimatta lähdössä lauantaina Kouvolan keskustaan joulukadun avajaiskulkueeseen. Ajattelin hakea sille huomenna apteekista Antepsinia pullon sille päivälle, kun kuljetuksesta ja hälinästä tulee kuitenkin vähän turhaa stressiä, muutenhan tehtävä on kevyt; kävelyä vain.

Eilen kävin etsimässä myös punaisia pinteleitä kaupasta ja löysinkin yhdestä liikkeestä onneksi! Samalla kierroksella tarttui Agrimarketista mukaan heijastinsuojat ja -putsit (sekä itselle kypärämyssy). 



Kuvat Horzelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.