torstai 8. marraskuuta 2012

Aurinko löysi tänne viimein :)

Kertoilempa tässä nyt samalla sekä eilisen, että tämän päivän Taaveilut. 

Eilen menin aamulla tallille. Annoin Taaville heinää karsinaan ja laittelin sapuskat valmiiksi. Harjailin Taavia samalla kun se söi heiniään. Pistin jalatkin Ellun toiveesta oikein kunnolla pakettiin hokeilta turvaan. Suitsia laittaessa Taavi päätti jyrätä karsinasta, koska kavereita vietiin juuri ulos. Onneks tallin omistaja oli ovella, niin Taavi kääntyikin takaisin karsinaan. Toruin sitä ja se oli tosi. Nolotti kyllä ihteeniki ja huvitti. :D Loppuajan Taavi seisoikin sitten oikein nätisti karsinassa vaikka ovi olikin auki, se ei yrittäny lähellekään kynnystä, tai jos yritti niin pelkkä mulkaisu sai sen muuttamaan mieltään.

Mentiin eilen samalle reitille kun missä Ellu oli tiistaina Taavin kanssa käyny. Keli oli hyvä. Vähän tosin pilvinen, mutta eipähän ainakaan satanu. :) Ja aurinkokin vähän pilkahteli. Mentiin lähinnä käynnissä pehmeämmälle osuudelle asti. Pehmeämmällä pohjalla sitten laukkailtiinkin ja Taavi oli oikein reipas ja laukka pyöri hyvin. Kotiin päin Taavilla oli taas kiire. Otin muutamia väistöjä kotiin päin mennessä, mutta lähinnä nyt vain maastoiltiin ja jätettiin temput sikseen.

Tallissa hoidin Taavin ja varusteet ja heitin sille vielä loimen selkään ennen ulos vientiä. Jätkä muuten seiso taas oikein nätisti kynnyksen takana, vaikka ovi olikin auki. Taisi moinen aamuinen rynniminen olla vaan erehdys ja vahinko. ;)

Pihalla otin vielä muutaman kuvan Taavista.
 

Tänään menin myöskin aamusta tallille. Oli kaunis pakkaskeli ja sen vuoksi päätinkin lähteä pellolle vain kävelemään ilman satulaa. Myös sen tähen menin pellolla, kun tiet oli ihan jäässä ja kovat. Alkuun käveltiin laitumen taakaa olevan pellon viertä ja sitten pikku pätkä tietä jotta päästiin toiselle pellolle. Pelto oli mehän puolelta melko märkää, joten sinne ei menty. Onneksi melko kuivaakin maata löytyi. Mentiin vielä samaa reittiä takaisin. Meinasin vielä poiketa kahtomaan kentän kuntoa, mutta reitti sinne näytti niin märältä, että en viittiny sinne Taavin kanssa lähtä. Ja tuskinpa se kenttä sen kummosempi olis ollutkaan.

Tallissa hoitelin Taavin ja varusteet. Laitoin Taaville loimen, ettei liikutukseen jälkeen tulisi lihaksille kylmä, vaikka me ei mitään rankkaa tänään tehtykään.

Näissä aamuratsastuksissa on kyllä oma hyväkin puolensa, pääsee ratsastamaan valosalla. ;) Ja tänään tosiaan oli mukavana lisänä kirkas aurinkoinen keli. Onneks se on lupaillu tällästä keliä nyt muutamaksi päiväksi. 

- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.