maanantai 5. marraskuuta 2012

Pimeää ja sumuista

Menin tänään tallille töistä päästyäni neljän jälkeen. Hepat oli jo tallissa. Ensin laitoin Taavin sapuskat valmiiksi ja sitten otinkin Taavin suoraan jalkapesulle. Sitten harjailin sen puhtaaksi ja laitoin varusteet. Varusteiden lisäks laitoin Taaville kaikki mahdolliset heijastimet mitä keksin ja itelleni heitin niskaan myös heijasti liivin. Lisäksi laitoin vielä kypärään otsalampun, koska ulkona oli jo pimeää.

Mentiin Taavin kanssa peruslenkki. Lähinnä vaan käyntiä mentiin, koska näkyvyys oli heikko sumun takia. Otin kyllä muutamia väistöjä aina silloin tällöin. Taavi oli reipas ja hieman pörhäkkä. Se kahteli paljon ympärilleen ja etenkin kakkakasat tiellä oli jännittäviä. :D Kun käännyttiin kotiin päin, Taavi käveli reippaammin kuin ikinä, suorastaan kiirehti. Mitä lähemmä kotitallia tultiin sitä reippaampaa käynti oli. Kyllä se osaa siis reippaastikin kävellä, jos vaan haluaa. ;)

Tallissa otin Taavilta varusteet pois ja annoin sen syödä pöperöt. Sille oli laitettu heinätkin valmiiksi karsinaan ja niitä se sitten alkoikin mutustella tyytyväisenä. Harjailin vielä Taavin ja laitoin varusteet paikoilleen ja putsailin suojat. 

Lopuksi vähän venyteltiin ja rapsuttelin jätkää kiitokseksi. :)


Näitä kelejä ootellessa...
- Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.