tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tuli nähtyä tämäkin ihme!

Tulihan sekin päivä nähtyä, kun Taavi on syönyt tarpeekseen! Käytiin nimittäin päivällä katsomassa, miten ensimmäinen yö laitumella on sujunut ja samalla tarjosin Greenline-puuroa, jossa oli nivelaineet (eihän se muuten tuonne laitumeen lisäruokaa tarvitsekaan). Greenlinet jäivät ekan suullisen jälkeen kuppiin!




Rasvattiin sitten vaan herran nenä Helosan Solilla ja laitoin vähän rasvaa kaulassa olevan haavan päälle, ettei kärpäset jyrsi sitä auki. Sitten Taavi pääsikin takaisin laitumeen pitämään varsoille kuria. Se onkin siinä tehtävässä ihan hyvä, turhaan ei jahtaile, mutta pitää innokkaammankin orivarsan nuhteessa; mutruilmeestä alkaa varsa samantien louskuttaa suutaan alistumisen merkiksi. Näyttivät myös vähän jähäävän sitten, kun se Taaville sopi. ;)

Huomenna me käydään aamulla Taavia moikkaamassa ja sitten lähdetään johonkinpäin lomareissuun ja ollaan ainakin yhden yön yli, kun tämä on mun vika lomaviikko. Melkein koko kesä meni sen kipsin kanssa ja tuntuu, että kaikki jäi tekemättä. Mutta ensi kesänä sitten..

Olen vieläkin ihan liekeissä hyvistä klinikka-uutisista, sillä olin jo ihan varma, että nivelrikko on edennyt ja Taavilla ei ole toivoa. Nivelaineet tosin jäävät nyt hetkeksi tauolle, kun en saa niitä menemään alas, mutta ehkä tuo selviää, kun laitumella nivelet saavat luontaista voitelua liikkeessä kokoajan. Ehkä puuro alkaa taas kelvata, kunhan ruohon "uutuudeninto" katoaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.