keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Vieraita kylässä!


Sanni ei ollut saanut kirjoitettua blogiin eilen, joten tässä lyhyt selostus eiliseltä:


"Taavin kanssa meni tänään mukavasti. Käytiin maastossa samoja reittejä kun viimeksi, mutta eri päin.
Alkuun se kahto minnuu vähän ihmeissään, kun menin talliin aamulla. Mutta sitte sain jopa vienon hörinän. Harjaillessa kokeilin hymyile-temppua ja sain monta hymyä. :D
Lenkillä Taavi oli reipas ja vaikutti hyväntuuliselta. Tuo mehässä ränpiminen on kyllä sen juttu. :)"

Tänään sitten K:n porukat tulivat Taavia moikkaamaan ja K:n äiti pääsi ratsastamaankin. Lenkki meni hyvin, Taavi oli muutamaa pysähdystä lukuunottamatta reipas. pysähdyksistäkin se lähti, kun K:n äiti uskalsi ja raaski sitä komentaa. Selitin, että sitä saa ja pitääkin pyytää kovemmin, kunhan ensin on antanut sille mahdollisuuden reagoida, järjestys on: ääni, pohje (molemmat pariinkin kertaan) ja viimeisenä raippa. 



 

Taavi myös esitteli auliisti temppuja vieraille. Tuotiin sille myös uudet säkit lusern-haketta ja Greenlinea. Lisäksi tarttu viimein kaupasta mukaan sitä psylliumia. Ostin tälläkertaa jauhetta ja annan sitä nyt ainakin viikon verran, mutta maltillisella annostuksella. Helppo sekoittaa siihen Greenline-velliin, jossa on jo suola sekä nivelaineet (sekoitettuna pieneen melassisiirappimäärään).

Taavilla oli oikea silmä luomesta vähän turvoksissa ja lisäksi se vuoti kirkasta nestettä, liekö joku ötökkä pistänyt. Se kuitenkin laski lenkin aikana hyvin.

Huomenna on Sannin päivä, mutta käydään kuitenkin itse illalla tallilla, sillä siihen on hyvä syy.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.