torstai 18. heinäkuuta 2013

Suunnittelusta toteutukseen....



Kuka arvaa, mikä tämä on. ;) Vielä on tekele keskeneräinen, mutta huomenna päästään jo vähän sovittamaan ja lauantaina otetaan mukaan lenkille, jotta nähdään miten pitää vielä tuunata.. Teetin tämän mittatilaustyönä niinkuin kuvasta voi päätellä. (heh..)

Taavi vietti tänään vapaata, kun sillä oli eilen kraniohoito. Noora kävi sen hoitamassa ja minua alkuun vähän mietitytti, että mitä Taavi sanoo vieraasta ihmisestä. Alkuun pitikin kovasti mulkoilla, mutta kun Noora otti "kranio-otteen", alkoi silmä lupata. :) Välillä piti kuitenkin koettaa olla skarppina ja tarkistaa, ettei mitään pahaa tapahdu. 

Noora oli kuitenkin meidän molempien mielestä tosi hyvä tyyppi ja varattiin toinen aika kolmen viikon päähän. Takapolvien kohdalla Taavi ensin vähän seilasi käytävällä, mutta rentoutui sitten. Muutamassa muussakin kohdassa oli jäykempiä kohtia, mutta ei kai mitään kamalan suurta missään. Yhdessä kohtaa Taavi sai suuren haukottelukohtauksen. Tuo on kyllä todalla kummallinen ja tehokas hoitomuoto. Se on siitä mukava, että siinä ei painella eikä möyhennetä mitään. Se siis sopii esimerkiksi sellaisillekin, jotka ovat liian kipeitä hierottavaksi.

Huomennakin Taavilla on luultavasti vapaa, käyn sen kanssa kyllä temppuilemassa vähän ja syöttämässä nivelaineet. Lauantaina pikku-Noora tulee ratsastamaan ja lähdetään maastoon. Sunnuntaina ajattelin alunperin, että kokeilen ohjasajoa, mutta katsotaan. :)

Tiistaina olisi kipsinpoisto, jes!! Ensi viikon perjantaille sovittu poisto hiukkasen aikaistui, kun ortopedi on paikalla vain silloin ja haluaa vielä nähdä käden. Toivottavasti käsi olisi ok ja se palautuisi nopeasti normaaliksi, olisi jo kiva päästä puuhailemaan kaikkea mikä on jäänyt väliin kipsin takia.

2 kommenttia:

  1. mukaan lenkille.. oisko jokin uusi paarmapanssari ;)? Tuo kraniohoito kuulostaa ihan samalta hevosen reaktioiden mukaan kuin shiatsu. Ois kyllä ehkä mielenkiintoista kokeilla tuotakin :D. Täällä korvessa vaan, arvaan, ei ole yhtään tuollaista hoitajaa. Tuo meidän shiatsuujakin tulee 60km päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paarmoihin se tosiaan liittyy.. ;)

      Se on todella tehokas ja ihana hoito, olen itsekin käynyt muutaman kerran ja se todellakin toimii! Kokeile ihmeessä jos löydät jonkun tekijän. Meillä kävi ensin Helsingistä yksi hoitaja, joka kävi täällä aina kerran kuussa, mutta nyt käytettiin tästä omalta seudulta Kymenlaaksosta. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.