sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

"Ja laukka!"

Tänään otettiin ekat laukat sitten viimekertaisen klinikkareissun! Taavi tuntui laukkaavan ihan mielellään (mitä nyt ensin vähän hämmästyi pyynnöstä) ja laukka pyysyi kivasti yllä ilman hoputusta. Heti laukan jälkeen tietty piti pysähtyä kerjäämään makupalaa ponnistelusta. ;)

Toisen pätkän tajusin kuvatakin:
(sisältää imelää lässytystä, heiluvaa kuvaa ja ylimäärin kehumista)








Harjasin koko harjan samalle puolelle ja selvitin takut, näyttää ihan hassulle! :D

Miten voi hevonen näyttää kuvissa näin säikähtäneeltä?

Eilen mentiin vähän aikaa tallin lähiteillä käyntiä ja raviakin sekä pysäyttelin Taavia äänellä. Taavi oli ihan pirteä ja olisi kovasti halunnut mennä kavereiden kanssa pellolle tunnille. Ratsastuksen jälkeen pelattiin vielä vähän aikaa pihalla palloa. Sujuu jo aika kivasti! :)   


Taavi tarkkailee muita


Olen joutunut nyt parina päivänä nousemaan väärältä puolelta kyytiin tuon reiden takia. Se ei nimittäin nouse tarpeeksi korkealle, jotta saisin sen normaalilta puolelta jalustimeen. Taavi on vähän kummastellut, että olenko tullut hulluksi.. :D Ehkä aitan reunalta olisi paras nousta, sillä ei tuo jalka oikein kunnolla toimi ponnistavanakaan jalkana.
Yllättävän hyvin se on kuitenkin kuntoutunut, kun pääsin tänään jo kävelemään sen kanssa kohtuullisen normaalisti. Lihakseen (tohon reiden etuosaan) on kuitenkin tullut loiva kuoppa ja mustelmakin alkaa hahmottua.

Katselin yksi päivä noita tunnisteita ja miten hyvältä tuntuu, että "vatsavaivat" on tippunut monta pykälää ja suurimmaksi tunnisteeksi on kiilannut "hyvä mieli". Ja tottahan se on, suunta on ollut juuri sellainen.  :)

5 kommenttia:

  1. Ihana video! Ja mahtavaa, että tunnisteet ovat järjestäytyneet uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oli pakko ottaa videollekin, että muutkin pääsee tunnelmaan. ;)

      Poista
  2. Onneksi vatsavaivat on helpottaneet :).

    Tosi hauska laukkapätkä, tykkään katsoa videoita :D, ei tuossa mitään lässytystä ollut, ihan normaalia hevoselle puhumista vain ;). Söpö Taavi kun pyytää namin ponnisteluista, se on ihan oikein opetettu hevonen ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti herkempiä ja tosikoita varoitella. :D Mie höpöttelen Taaville lähes kokoajan, kun puuhaan sen kanssa, voisi olla ulkopuolisesta aika huvittavan kuuloista.

      Kukapa sitä ilman palkkaa työtä tekisi. ;) Se pyytää palkan myös, kun tulen lenkin jälkeen alas selästä.

      Poista
    2. Täytyyhän sitä ottaa ratsastusmaksu. Meillä on selkäännousuvero maksettava aina selkään noustessa ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.