maanantai 1. huhtikuuta 2013

Niiskköhköh + Lassi



Kaverukset :)

Flunssa meinaa iskeä ihan tosissaan päälle. Saisi nyt pysyä muualla, kun huomenna pitäisi palata kahden viikon loman jälkeen työmaalle. Mulla on (ainakin ollut) todella hyvä vastustuskyky, en tiedä mikä superbakteeri tämä oikein on??

Kävin niiskutuksesta huolimatta heti aamutuimaan ratsastamassa Lassilla. Kenttä oli osittain ihan käyttökelvoton ja todella epätasainen, joten melkein pelkkää käyntiä mentiin. Muutama ravipätkäkin otettiin, mutta ihan kaameeta oli meno! Kuvia en edes kehtaa laittaa. :)
Teinkin sitten paljon kentän tasaisessa kohdassa ympyrällä asetuksia molempiin suuntiin ja siirtelin takaosaa sisään ja ulos. Lopulta Lassikin rentoutui ja malttoi ihan hetkittäin hakea päätäkin alemmas.
Odotan innolla, että tuollakin kenttä sulaa, jotta pääsee paremmin menemään ja Lassin kanssa kokeilemaan kouluratoja. Toistaiseksi ollaan niin alkutekijöissään, että katsoin parhaaksi siirtää kisahaaveita ainakin kuukaudella eteenpäin. Ihan turha viedä keskeneräistä hepoa kisoihin, jolla ei ole päässyt edes harjoittelemaan.

Iltapäivästä sitten huilitauon jälkeen Taaville. K onneksi lähti mukaan ja lupasi ratsastaa (tosin itse kävelin sitten mukana). Käytiin aika lyhyt lenkki, kun en jaksanut hiihdellä perässä. Takaisintulomatkalla liukastuin ja venäytin ennestään kipeän ja paranemassa olevan reiden uudelleen... Auts..

Taavilla oli siis aika rento päivän tänään eilisen vastapainoksi. Varsinkin, kun K lupasi ja menikin ilman satulaa! Oli kuulemma huteraa kyytiä, vaikka Taavi veikin tasaisesti.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.