lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ihana tallipäivä



Ihana tallipäivä vietetty, uusi huopa testattu ja katseltu heppojen leikkejä pitkän aikaa. Harmi, ettei ole parempaa kameraa, tuolla pokkarilla ei kummoisia kuvia saa tällaisellä ilmalla.

Reiskan omistaja Eveliina sattui samaan aikaan tallille ja päätettiin lähteä yhdessä maastoon. Laitettiin hepot kuntoon ja suunnattiin oikealle pihasta. Mentiin latupohjan kautta pehmeäpohjaisella hiekkatielle ja sieltä vielä toisen metsäreitin kautta takaisin isommalle hiekkatielle ja kotiin. Oltiin lenkillä kaikkiaan varmaan puolisentoista tuntia ja mentiin kaikissa askellajeissa, pääasiassa kuitenkin käyntiä. Oli tosi kiva lenkki ja hevosetkin vaikuttivat tyytyväisiltä, Reiska antaa Taaville vähän vauhtia ja Taavi taas rauhoittaa säpäkkää Reiskaa.




Uusi huopa saikin tänään ihan kunnon testin meidän mittapuulla ja se suoriutui lenkistä kiitettävin arvosanoin. Karvat oli selässä ihan suorassa, kantti ei ollut hangannut ja hevonenkin vaikutti tosi tyytyväiseltä. Todella hyvä ostos siis!
Etujalka oli lenkillä kerännyt ihan hitusen nestettä, joten kylmäsin sen ja laitoin kipugeeliä. Laitoin vielä savet etujalkoihin ja takapolviin, vaikkei Taavi siitä tykkääkään.

Hevoset saivat mennä vielä lenkin päätteeksi ulos, kun oli niin hyvä ilma. Katja laittoi Einonkin muiden kanssa leikkimään ja sinnehän se suuntasi heti Taavin luokse. Hyvin jaksoi Taavi vielä Einon kanssa juosta ja painia, ei lenkki painanut jaloissa. :)
Lopulta kaikki hevoset säntäilivät hetken aikaa tarhaa ympäri ja tällä kertaa Taavikin osallistui toimintaan ihan kunnolla. Se pomppi ja riekkui ihan samalla mitalla muiden kanssa.

Hyvin huomasin nytkin hevosten juostessa, että Taavi ja Eino ovat hyvää pataa keskenään, ne peilasivat toistensa juoksua ja hakeutuivat toistensa viereen herkeämättä.

Lyhyt videokin löytyy hevosten iloittelusta, liitän sen erillisenä postauksena, kunhan se ensin latautuu. Olisi myös pari kuvasarjaa, mutta niitä tehdessä kuvankäsittelyohjelma meni jumiin ja sammui. Täytyy katsella josko värkkäisin joskus niistä jotain.


Taavi kiilasi kärkeen! :D


Parhaan kamun kanssa on kiva ilakoida!

"Askel kevyt on ja mieli huoleton..."

Wroommm! Ralli-Taavi :D

Majakka ja perävaunu...



Jippii!

Siitäs saat!
"en vaihtais tätä Hummeriin, en kouralliseen timanttei"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.