perjantai 1. maaliskuuta 2013

Pilvistä piisaa..

Olen onnistunut koko viikon välttelemään aurinkoa tosi taitavasti tai sitten aurinko on onnistunut välttelemään minua..
Maanantaina oltiin siellä klinikalla sisätiloissa koko päivä ja Taavikin joutui sen jälkeen suoraan koppihoitoon, tiistaina oli vapaapäivä ja aurinkokin näyttäytyi vasta iltapäivästä kovan tuulen kera. Keskiviikkona luovutin puolilta päivin ja päätin ratsastaa pilvisessä säässä, aurinko tulikin esiin lenkin jälkeen. Eilen aamusta aurinko mollotti kirkkaasti, mutta kun tuli aika lähteä tallille, aurinko piiloutui ja tilalle tuli vesisade. Tänään oli ihan jumalattoman kova ja kylmä tuuli, eikä auringosta tietoakaan.  Huoh! :D



Eilen Taaville saapui K:n porukat pitkästä aikaa vieraisille. Taavi sai paljon herkkuja ja käytiin kävelylläkin, vaikka ilma ei suosinut. Taavi pysähteli ja olisi halunnut kääntyä kotiin vähän väliä, patistelin sitä ja houkuteltiin leivällä liikkumaan. Siitä tulikin K:n isän kaveri, joka tarjoili aina "polttoaineeksi" leipiä. Heh..
Lenkin jälkeen Taavi saikin jo jäädä sisään, kun muutkin oli kurjan ilman takia haettu sisälle.
kavioita Taavi ei olisi halunnut nostaa millään, tämä toistuu aina kun meillä on vieraita. En käsitä mistä se johtuu!

Tuu jo!

Tänään menin puoliltapäivin tallille ja Taavi tulikin portille odottelemaan, kun höpöttelin tallin omistajan kanssa. Nappasin sen sitten mukaan, se oli pitkästä aikaa saanut loimenkin päälle kylmän tuulen takia. Annoin taas Lusernit eteen ja vettä, Taavin syödessä keräilin tavarat valmiiksi lenkkiä varten.

Harjailin käytävällä ruunan oikein kunnolla läpi ja sainkin harjata ihan jokapuolelta ilman yrmyilyjä. Kaviotkin nousivat muitta mutkitta, kävelin viereen ja jalka oli valmiiksi nostettu.
Menin ilman satulaa, enkä laittanut edes putseja jalkoihin (olisi pitänyt, lenkin jälkeen oli tullut naarmu takaseen). Mentiin samaan suuntaan, kun eilenkin eli vasemmalle-oikealle.

Taavi oli taas vähän haluton ja koetti vilkuilla kodin suuntaan. Onkohan se kortisoni kuitenkin alkuun huonontanut polven tilaa? Mitään näkyvää ei ainakaan eilen näkynyt, siis ontumista tmv. Päästiin kuitenkin ihan hyvänpituinen lenkki näin ekalle viikolle ja kotiinpäin vauhtikin kiihtyi kummasti. Oli niin kylmäkin, ettei tuolla kukaan viihdy kovin pitkään paleltumatta.

Tallissa nyt ekaa kertaa kylmäsin jalan, kun pistoskohta on varmasti mennyt umpeen. Kylmäyksen jälkeen laitoin vielä Arnikaa polveen. Päädyin tohon Arnikaan, kun sillä pitäisi olla tulehdusta hillitsevä vaikutus.. Ei kai siitä haittaakaan ole.K tuli vielä moikkaamaan Taavia ja jumpattiin vähän, venyteltiin kyljet ja harjoiteltiin ottamaan makupalaa suoraan ylhäältä kaulaa venyttäen (se ei meinannut oikein klinikalla onnistua). K:n kanssa Taavi ottaa sen hyvin, mie en saa sitä tekemään sitä millään.. Outoa. :)
Laitettiin vielä loimi niskaan ja Taavi pääsi kamujen kanssa takaisin pihalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.