torstai 14. maaliskuuta 2013

Hörinätervehdys!

Minun Taavi. :)



7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hän on niin suloinen. :) Joskus me käydään keskustelujakin, "ai oletkin jo syönyt" "höhöhö" "oliko hyvää" "höhöhöh". Kumpikaan ei tiedä mistä toinen puhuu, mutta molemmat on tyytyväisiä. ;)

      Poista
    2. Eikä :D, voi miten ihana! Tommoset hörhöttelevät hevoset on NIIN suloisia. Erityisen söpöä on jos se tolleen vastaa sinulle <3

      Poista
  2. Tuo ääni on niin kaunis ja rauhottava että tuotahan kuuntelisi ihan taustamusiikkina :D. Sun pitää pistää tuo ääni puhelimen soittoääneksi :). Höriseekö Taavi muillekin vai pelkästään sinulle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä terapeuttinen, siitä tulee vaan niin hyvälle tuulelle. :)

      Mie en itseasiassa tiedä höriseekö se muille, muut ei kai kauheasti huhuile sitä. Kerran jäätiin K:n kanssa satulahuoneeseen sen kuraista loimea ihmettelemään, niin tallista kuului hörinää, kun aloin puhumaan. :D Kisoissa se jäi yksin koppiin ja kun kävelin kopin ohi toiseen suuntaan ja juttelin samalla K:lle, niin Taavi samantien hirnui kopista. Selvästi se siis ainakin tunnistaa mun äänen.
      Muut hevoset ei ainakaan koskaan mulle hörise vaikka menisin ihan aamustakin, tallityöntekijälle hörisee sitten kaikki ruoka-aikoina. ;)

      Poista
    2. Skinny ei hirveesti juttele. Tammoille huuteli ja hörhötteli muutenkin orina enemmän. Nyt tulee mieleen vaan yksi kerta kun se on minulle hirnunut. Oltiin tulossa Ruotsista Suomeen ja käytiin lounaalla, polle jäi pihaan ja hirnui ressukka kun näki minun tulevan takaisin "luulin että jätät mut tänne".

      Ruoka-aikaan taitaa kaikki vähänkin hörisemään tai hirnumaan taipuvaisemmat pollet liverrellä ruokkijalle. Skinny ei hörise edes ruoka-aikaan.

      Söpö Taavi, kyllä se sun äänen tuntee, tottakai.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.