sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Nuorennusleikkaus

Enhän minä muistanut millainen silkosääri ja siloposki mulla olikaan. ;)

Nyt, kun eläinlääkäri on nähnyt Ripen karvoissaan, niin uskalsin ajella sen siistimmäksi. 

Lisäksi se on reilussa kuukaudessa kasvattanut hurjasti uutta karvaa ajelluille alueille. Jätettiin kuitenkin maha ajelematta uudelleen jos pakkaset vaikka palaavat. Selässä ollut karvamatto ajeltiin myötäkarvaan eli lyhenneltiin suunnilleen samaan mittaan mahakarvan kanssa. Eihän tuo ehkä ihan siistein vaihtoehto ole, mutta tähän hetkeen käytännöllisin, sillä en haluaisi palelluttaa selkälihaksiakaan. 


Aika paljon on karva kasvanut.

Tämä on sellainen päivä, kun saan vapaaehtoista apua mukaan. ;)

Jalat ajeltiin vähän niinjanäin myötäkarvaan, suurimmat pois. Pään ajelin koirakoneella myötäkarvaan ja siitä tuli todella siisti, eikä mennyt ihan nahkaksi. Kaula vedeltiin ihan kunnolla, samoin reidet, jotta hikoilu vähentyisi taas.

Ja kyllähän tuo taas nuoreni vuosia pelkällä pään ajelulla! Miten sitä karvaa olikin taas päässyt kasvamaan niin valtavasti. Mahtoi olo keventyä.





4 kommenttia:

  1. Rippehän näyttää ihan varsalta ilman karvoja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. :D Johan tollasen karvan alla aivotkin ylikuumenee. Hah.

      Poista
  2. Siistiä jälkeä!! Mä klippasin koulussa ratsuni Ison Vaaleen ja lopputulos muistutti raidallisuudessaan seepraa. Vetoan siihen että ennen tätä kertaa olen klipannut kokonaan vain lehmän. (työjälkeni hevosessa näytti siltä että olis kannattanut pysyäkin vaan niissä lehmissä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe! Minä yleensä lohduttaudun sillä, että ihan muutamassa päivässä pahin epätasaisuus aina tasoittuu. Ja terilläkin on väliä, mun toiset terät tekee paljon raidallisempaa jälkeä, kun nämä mitä nyt käytin. :) Tuo selän myötäkarvaklippaus on ehkä aika järkky, mutta pääasia, että ajaa asiansa. Eihän sitä kukaan oikeastaan näe.
      Päästä tuli yllättävän siisti - odotin aivan kaameaa jälkeä, kun en ole aiemmin koko päätä kokeillut edes ajaa ja sekin on vedelty pääasiassa myötäkarvaan. Rippe on kyllä lunki, vetelin tosta silmien ympäriltäkin ihan noin vaan. :D Ihmetyyppi!

      Loppupelissä tämäkin oli aika nopea sutaisu. Ei ajallisesti kylläkään, mutta teknisesti ei mitenkään viimeistelty. Senverran tuon pehkon ajamiseen menee aikaa, vaikkei hinkkaa yhtään ylimääräistä. Ja nyt mieskin halusi kokeilla ajamista. Tuli samaan lopputulokseen - todella terapeuttista jotenkin!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.