torstai 6. joulukuuta 2012

Tonttukuvailuja ja hampaat käsivarressa

Eiliseltä illalta ei kummempaa kerrottavaa. Käytiin viemässä tallille Ranixal-lääkkeet ja tein puurot valmiiksi, täytin heinäverkot ja tsekkasin tilanteen. Karsinassa oli aikasen äkäsen oloinen hevonen, ei olis saanut mihinkään koskea.. Jätettiin sitten se rauhaan kokonaan. Jännää, kun se on ollut kuitenkin pari päivää aika hyväntuulinen.

Tänään olikin sitten ihan eri ääni kellossa ja Taavi oli tosi hyväntuulinen. Sain harjata ja koskea ihan joka paikkaan ilman mitään mutruiluja. Heli oli taas kuvaamassa ja otettiin Stella-koirakin mukaan kuvauksiin. Tarkoituksena oli ottaa "tonttu-kuvia" esim. joulkortteja silmällä pitäen.
Tallissa Taavi tutustui "Teppoon" oikein mielellään ja Teppo lipoi Taavin turpaa. Harmi ettei saatu siitä videota.

Laittelin Taaville pintelit ja viriteltiin molemmille tonttulakit päähän. Teppo ei ollut asiasta ihan kamalan innoissaan, mutta alistui sitten jotenkuten kohtaloonsa olla tonttukoira.


Taavi-tonttu

Teppo-Tonttu

Mentiin kaurapellolle kuvia ottamaan ja alkusäädön jälkeen päätin nostaa Stellan syliin ja mennä sillälailla Taavin viereen. Stella nimittän pelkäsi hiukkasen Taavia eikä yhteiskuvista muuten olisi tullut oikein mitään.




Alkuun saatiinkin otettua jokunen kuva (säästän ne myöhempään käyttöön), mutta sitten Taavi alkoi jostain syystä luimimaan. Tyhmänä en sitten ottanut sitä niin kovin vakavasti, onhan se viime aikoina luiminut vähän enemmänkin. Seuraavaksi se sitten purikin minua käsivarresta ja säntäsi pois paikalta. Mulla oli naru kädessä ja Teppo sylissä, jonka jouduin viskamaan melkein vauhdista pois. Taavi pysähtyi, mutta olin niin pahantuulinen että menin läimäyttämään sitä narulla ja Taavi lähti sen verran päättäväisesti pois paikalta, että katoin paremmaksi päästää irti.


Alkaa vähän keittää....

Varmaan aika pian tän kuvan jälkeen oli hampaat käsivarressa... :D

Se pinkoi pellolta tallille päin ja pysähteli välillä katsomaan, että missä me tullaan. Laitoin takin ja toppahousutkin jalkaan ennenkuin läksin sen perään, sillä uskoin ettei se tielle juokse sinkoilemaan kuitenkaan.

Tavoitin Taavin tallin pihalta aitan nurkalta, mutta se ei uskaltanut antaa vieläkään kiinni, vaikka mulla oli porkkaanakin mukana. Se pinkoi talon takapihalle ja hain sillä aikaa kauraa tallista. Sitä kun hetken heiluttelin pihalla, niin Taavi juoksi minua vastaan laukalla.. :D

Se oli taas ihan oma itsensä, ei vihainen, ei pelokas tai muutenkaan outo. Mentiin sitten talliin ja purettiin pintelit, tonttulakki oli jo lentänyt matkalle. Naureskeltiin koko kaoottiselle tilanteelle, en oikein käsitä mitä kävi. Suurin epäilys liittyy siihen, että Taavi olisi ärsyyntynyt siitä, kun koira oli mulla sylissä.. En tiedä. Se oli muuten tänään niin hyväntuulinen, että en oikein usko tämän liittyneen mahaankaan.


Vein Taavin vielä syömään ulos kavereiden kanssa. En laittanut loimeakaan, että saa ottaa lumikylpyjä halutessaan.
Kuulemma lääkkeet on kelvanneet hyvin, kun se saa ne nyt ruuan seassa kolme kertaa päivässä. Aikaimoinen homma on muuten murskata ja pussittaa annospusseihin 300 tabletti (15tabl. 3 kertaa pv). Vielä pitäis apteekista hakea toisen viikon lääkkeet ja sama homma uudelleen.



Että semmosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.