keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tuulessa ja tuiverruksessa...


Näin hyvillä mielin Taavi oli minnuu aamusella tallissa vastassa, tuohon päälle sain koko tallin täydeltä hörinää. Tais porukka erehtyä ihmisestä ja hörisivät ulos pääsyn ja heinien toivossa. :)

Annoin Taaville heiniä syötäväksi. Pellavan se olikin juuri saanut. Laittelin uudet pellavat turpoamaan ja hain varusteet karsinan luo. Harjailin Taavin puhtaaksi. Seurailin sen mielialaa ja painelin kupeita sekä nälkäkuoppia. Aavistuksen se luimisti, mutta ei kummempaa. Siitäkää en ole varma luimistiko se siksi, että tuntui ikävältä vai siksi kun sillä oli ne heinät.

Menin tänäänikin ilman satulaa, eipähän ainakaan satulavyö ahista jätkää. Otin lampaankarvan takapuolta lämmittämään, koska ulkona oli aikamoisen viileä ja kovatuuli. 

Pihalla selkään nousukin onnistui heti ensimmäisellä kerralla. Viimeksi kun oli vähän ongelmia. :D 

Kierrettiin osittain sama lenkki kuin maanantaina, mutta mentiin lisäksi myös teitä pitkin. Pari pientä ravipätkää otettiin, mutta muuten vain käveltiin ja otettiin rennosti. Jotta ihan pelkäksi humputteluksi ei homma menny, otin pysähdysharjotuksia pelkkää istuntaa käyttäen. Alkuun Taavi vain hidasti vauhtia, mutta lopulta keksi että on pysähdyttävä kokonaan. :) Käppäiltiin kaiken kaikkiaan vajaa tunti ja sitten mentiin takaisin talliin.

Tallissa venytin kotiin lähtöä ihan sen tähden, että pystyin seurailemaan Taavia. Annoin pellavat sille mahdollisimman nestemäisenä kera chia-siementen. Sapuskan syötyään se alkoi kaivella ja kärkkyä herkkuja.


Olihan miulla kassissa mukana äitin mukaan laittamia leipiä ja venyteltiin vähän niiden avulla. Yritin kuvailla vähän, mutta ei se oikein yksin onnistu :D


Venyttelyn jälkeen kävin Taavin nälkäkuopat läpi. Ne oli hieman niskeät, mutta ei ne tuntunu Taavin mieltä haittaavan. Se vaikutti oikein hyväntuuliselta. :) Laitoin Taaville loimen, koska ulkona oli aina vain kova tuuli ja vettäkin se oli luvannut iltapäiväksi. Sitten vein sen ulos. Sinne se meni kavereitten luo syömään heiniä tyytyväisenä.

Vois menä jo ulos.
 Huomenna menen taas aamulla tallille. Mukaan lähtee miun äiti, sen on pitäny tulla kahtomaan Taavia siitä lähtien kun se Ellulle tuli, mutta ei ole aiemmin ehtiny. :) 

- Sanni
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.