keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Maastoilua ja kisavirittelyä

kikkaratukkani mun.. :)

Tulin tallille joskus siinä kahden pintaan ja laittelin kaikki tallissa valmiiksi. Hain Taavin ulkoa ja huomatessaan minut, se lähti kävelemään vastaan ja tuli mielellään mukana. Annoin tallissa sille pellavaliman ja laittelin sen kuntoon. Laitoin vaihteeksi pintelit ja patjat sille, on niistä vähän enemmän tukea, enkä valmiiksi märkiin jalkoihin viitsinyt alkaa suojia laittamaan..

Käytiin taas Taavin kanssa maastossa harjoittelemassa kisoja varten, koska kaikki pellot ja kenttä on niin märkiä ja liukkaita, ettei niillä ole oikein järkeä mennä. Kävin taas pehmeällä hiekkatiella ja siellä kärryjen kääntöpaikalla vähän ravissa taivuttelemassa ja tekemässä siirtymiä, perjantaina sitten tehdään enää pientä hienosäätöä, pohkeet läpi ja taivutukset ettei Taavi ole sitten kisapäivänä hirveän väsynyt. Lähdetään kisoihin ihan kylmiltää, mennään rata ekan kerran siellä. Lahjattomat treenaa, eiks nii?


Taavi meni ihan kivasti, ravaili reippaasti ja alkoi nopeasti myötäämään päästä. Oikeaan kierrokseen ei meinannut mennä sisäpohje oikein läpi, mutta pysäytin sen ja väistätin muutaman askeleen ulos ja asia selvisi. En mennyt kauaa, kun Taavi oli kerran niin hyvä, kotiinpäin tultiin sitten reipasta laukkaa, yksin se ei kuitenkaan tullut läheskään niin kovaa kun Reiskan perässä tuli. Mutta laukka kuitenkin reippaasti pitkällä askeleella. Oli kamerakin mukana, mutta en tietenkään muistanut ottaa kuvaa siitä kääntöpaikasta.. Mut otin sitten takaisin tullessa muutamia kuvia. 









Taavi on tällähetkellä aika valkoinen varsinkin pepun päältä

Lenkki meni tosi hyvin, Taavi oli reipas. Kotimatkalla harjoiteltiin vielä vähän väistöjä ja samalla sain pohkeet ratsastettua läpi. Kun molemmat oikein keskityttiin, niin saatiin tosi hyviä ja reippaita väistöjä molempiin suuntiin.

Kotona riisuin varusteet ja laitoin kylmäyssuojat jalkaan. Taavilla olikin heinät valmiina karsinassa ja se sai jäädä sinne kuivattelemaan, harjailin karvat suoraksi. Se oli jo aika kuiva kun päästiin talliin, mutta jälkihikoili tallissa vielä.. Laitoin yhteen jalkaan vielä kylmäsavea, heitin pari porkkanaa kuppiin ja läksin kotiin. 


Taavi ja kylmäyssuojat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.