sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Palailua normaaliin arkeen..


Se eilen päälle laitettu pesusta tullut puhdas loimi näytti tänään tältä.. :)

Herranjestas, miten ryytynyt olen tänään ollut! Kahden viikon kisajännitys on tehnyt tehtävänsä; olen ihan rättiväsynyt ja hartiat totaalisen jumissa. Olen käynyt aivan ylikierroksilla ja miettinyt itsekin mistä sitä energiaa oikein piisasi, mutta nyt se on käytetty viimeistä pisaraa myöten. 
Olen edelleen niin ylpeä Taavin eilisestä ensiesiintymisestä, että se saa hymyilemään, vaikka muuten kaikki kisoissa menikin vähän pieleen.


Tänään sain itseni vasta illasta raahattua tallille asti ja käytiin lyhyesti vaan kävelemässä ilman satulaa riimulla. Taaviakaan ei olisi kauheasti huvittanut lähteä lenkille ja se matelikin kotoa poispäin ja jouduin useampaan otteeseen muistuttamaan etenemisestä.
Luulen että sillä on maha vähän kipeä taas, nimittäin mahaäänet oli aikamoisen kovat. Raukka on varmaan eilen sen verran stressannut ja jännittänyt myös. Sillä on ihan selvästi tapana jännittää ns. sisäänpäin, eli ulospäin vaikuttaa tyyneltä vaikka sisällä kuohuu.
Kotiinpäin lenkki sujui tietenkin reippaaseen tahtiin ja pysähdyttiin kolme kertaa syömäänkin, Taavikin tuntui piristyvän lenkistä.

Tallissa vielä venyteltiin molemmat kyljet ja sitten kumarrettiin pariinkin kertaan. Taavi tykkää kumartamisesta kovasti, kun se on viimein oppinut. Aina nähdessään porkkanaa se alkaa kuikuilla jalkojen väliin ja kun pyydän sitä venyttämään kyljille, niin se hanakasti vaan haluaisi vaan kumartaa. :) Se on ihan hassu!


Taavi ei useinkaan osaa valita, söisikö se pellavaa vai heinää, joten se syö niitä yhtä aikaa:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.