tiistai 25. helmikuuta 2014

Pojat on poikii



 
 
 
 
Tänään jäin pitkäksi aikaa seurailemaan Timin ja Taavin jähäämistä pihaton oviaukolla. Katselin touhuiluja niin innoissani, että meinasin myöhästyä lupaamaltani äidin kuskaus-reissulta.

Taavin maha oli aika ok. Ei hälyyttävä, muttei ihan priimakaan. Mutta paljon parempi, kun pitkiin aikoihin kuitenkin. Se oli hyväntuulinen ja pirteä. Se mikä eniten hämää, niin Taavi tuntuu reagoivan kupeiden kosketukseen eri tavalla a) harjauspaikalla b) tallissa c) pihatossa.. :D Tallissa reagointi on pienintä ja omenan kanssa lahjomalla se ei aiheuttanut enää mitään luimintaa, veikkaisin siis, että se on taas oppinut reagoimaan kupeiden koskemiseen herkästi luimimalla. Vaikka ne ei sillä hetkellä niin kovin kipeät olekaan. Silloin, kun kupeet ovat oikeasti kunnolla kipeät, ei omenalla lahjominenkaan saa naamaa kääntymään oikeinpäin, se saattaa tehdä asiasta vain hiukan siedettävämpää.

Onneksi se klinikka-aika on ihan kohta. Mutta sitä ennen Heli tulee vielä ajelulle ja kuvaamaan meitä kärryjen edessä. Toivotaan aurinkoa! Tänään se jo iltapäivällä hiukkasen pilkisteli.
















5 kommenttia:

  1. Kivan näköistä touhua :).

    Missä klinikalla te Taavin kanssa käytte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pojjaat on keksiny matoille uuden käyttötarkoituksen.. Mut hyvähän se on, kun on tekemistä. :)

      Porvoon Hevosklinikalla ollaan käyty ja nytkin ollaan sinne menossa. Mukavaa, kun tuttu lääkäri niin tietää jo hevosen sairashistorian ja tykkään Leenan tavasta hoitaa ja tutkia. On tarkka ja kiinnostunut sekä kuuntelee ja vastailee kärsivällisesti. :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Itselleni onkin tuo Porvoon klinikka ihan outo paikka mutta täytyy pistää korvan taakse. Olen kuullut sitä muidenkin kyllä suosittelevan ja matka ei täältä meiltäkään olisi ihan hirveän pitkä.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.