keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kengitys suoritettu, ratsastus suoritettu

Kisu tuli hakemaan Taavilta vähän lämpöä, kun odoteltiin kengittäjää. Herkempi olis saattanut säikähtää hyllyltä selkään loikkaavaa sapelihammastiikeriä.


 

Nyt on Taavilla talvimonot alla. Kengityksessäkin Taavi nyki jalkoja tavallista enemmän ja lopulta näytti kyllä ihan pelleilyltä, joten minä hiukkasen raipan kanssa napautin aina, kun Taavi nykäisi jalan kengittäjältä (jolla ei palanut ollenkaan pinna ollenkaan, vain omistajalla meni hermo). Nimitykseni "motivaatiokeppi" aiheutti hilpeyttä, sanoin, että siihen on viime aikoina Taavin kanssa tutustuttu.
Muutenkin tuntuu nyt olevan joku testailukausi menossa, ehkä lähestyvä 15-vuotissynttäri on aiheuttanut ikäkriisin, kengittäjä taas ehdotti murkkuikää. ;) En tiedä. Taavi on ottanut myös Väinöstä mittaa muutaman päivän ja eilen tehtiin havainto arvoasteikon muuttumisesta. Taavi liikutteli Väinöä ihan mielensä mukaan. Lisäksi Taavi otti eilen mittaa myös sähkölangasta, tökki sitä nenällään luulleen vissiin olevansa kuolematon. Toisin kävi, räpsäyttihän se nenälle ja sitten tuli lähtö. Hyvä, että edes joku pitää kuria Taaville. 



Pihaton toiseen oveen ripustettiin ihanan värikkäät matot!




Eilen Taaville saapui postissa kuukausi sitten tilaamani kuivatut juurekset yms. Tilasin Taaville vitamiini- ja kivennäistäydennykseen porkkanaa, punajuurta, palsternakkaa, omenaa, ruusunmarjaa ja savoijinkaalia. Sekoitin kaikki keskenään ja tätä herkullisen väristä sekoitusta Taavi saa desin päivässä. Katsotaan, kauanko tuo yksi tilaus kestää. Ainakin tuntuu maistuvan ja nyt tuntuu olevan aika hyvä iltapuuro kasassa. 
 


 
Tänään jopa ratsastin Taavilla hetken aikaa kentällä. Olisin halunnut mennä maastoon, mutta siellä armottomassa sumussa ei otsavalo olisi näyttänyt mihinkään ja kun puissakaan ei ole enää lunta, niin.. Kentän pohjakin hitusen liukas, joka sitten heijastui Taaviin. Ei noussut vasen laukka ja oikeakin oli aikamoista räpeltämistä, jätin asian sikseen, koska selvästi oli vaikeaa. Ravi sensijaan oli reipasta ja Taavi muutenkin ihan ok, mutta vasemmalle edelleen jäykkä. En viitsinyt ihan hirveän kauaa höykkyyttää, ettei jää hikiseksi näin illalla. Eikä nyt heti kylmiltään heitetä mitään tehotreenejä.
Kyselin taas Nooraa kranioimaan Taavin, katsotaan milloin saadaan aikataulu sopimaan. Hyvähän tuo olisi käydä taas hoitamassa, kun Taavi on ollut sen hirviepisodin jälkeen niin jäykkä.

Nyt olisi tarkoitus taas alkaa vähän liikuttelemaan ahkerammin, kun lumi tuli (ja melkein suli..). Maastossakin on teillä paremmat pohjat, joten ei tarvitse kävellä niin paljon ja voidaan tehdä vähän lyhyempiäkin lenkkejä tarvittaessa.




Ei sula lumi pakkasella selkään, karva pitää lämmön siellä missä kuuluukin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.