keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa selässä ja Taavin joulukalenterin avaus!


 
Tänään mennessäni tallille ihastelin ihanaa usvaa pitkin peltoja ja toivoin, että tallillakin olisi. Olihan siellä! Äkkiä kamera autosta ja muutaman kuvan kerkesin ottaa ennenkun tuli iian pimeä. Ihan kivasti tuo pokkarikin onnistui, kerrankin.

Innostuin myös ratsastamaan tänään vähän aikaa ja hyvin varovasti, sillä Taavi on edelleen nukkavieruissa vanhoissa kengissä ja edessä sillä on toisessa etusessa peräti kaksi hokkia, toisessa pyöreät nolla. Hyvin myö pystyssä pysyttiin, eikä liukasteltu. Hetki mentiin kentällä lähinnä käyntijuttuja. Jonkun kolhun tmv. Taavi on siinä hirviepisodissa saanut, sillä se oli todella haluton venymään oikeasta kyljestään. Se on se sama kylki, jossa on niitä naarmuja ja jurmuja.
Taivuttelin sitten Taavia kahdeksikolla ja se auttoi sitä saamaan ideasta kiinni ja pikkuhiljaa jopa vähän taipumaan. Ero oli kuitenkin aivan mieletön vasemaan ja oikeaan!
 
 
 
Ratsastuksen jälkeen oli vuorossa joulukalenterin avaus! Kalenterissa on jänniä suklaamaisia nameja, jotka maistuivat vahvasti piparmintulle. Varmaan vähän samanlaista, kun koiran suklaa. Eka makupala aiheutti vähän päänheiluttelua, mutta loput menivät kyllä oikein hyvin alas. Tänäänhän saikin syödä oikein neljä kappaletta, koska posti toi paketin vasta tänään.

Tarhaan ei olisi ollut mikään kiire, vaan seura olisi kelvannut pidempäänkin.



 
Kävin siivoamassa myös pihattoa ja pesin lämmitettävän vesikupin, Taavi kävi kurkkimassa, että mitä puuhaan, mutta lähti sitten syömään. Jossain vaiheessa pojat tulivat kerjäämään jo iltaruokiaan. Kun sain pihaton siivotuksi niin lähdettiinkin viemään Taaville ja Väinölle iltapuurot ja kuivaa heinää.
Alkoi illalla pakkanen kiristyä, mutta Taavi ei ollut asiasta moinaskaan, edes karvaa se ei pörhistänyt. Koetin myös kokeilla karvan seasta, että onko lämmin, mutta karva on niin tiheää, ettei lämpöä paljon pääse ihon ulkopuolelle.
Nämä on niitä kelejä, kun omistajan tekisi mieli pukea hevonenkin toppaloimiin, kun itseä alkaa palelemaan. Onneksi järki sanoo toisin. ;)










Pitihän se perinteinen haukottelukuvakin saada.. :D







2 kommenttia:

  1. Tosi tunnelmallisia kuvia! Varsinkin tuo yksi on hieno, jossa Taavilla on pää käännettynä sivulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on minunkin suosikkini tuon läheltä otetun silmäkuvan kanssa. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.