perjantai 6. syyskuuta 2013

Viikon kuulumisia, flunssaa ja ympyrälenkin etsimistä



Tälle viikolle onkin sitten mahtunut taas yksi kevyt päivä ja yksi vapaa, kun onnistuin saamaan jostain yhden päivän flunssan. Tai mikälie tauti, kun kurkku oli kipeä muutaman päivän ja kuumetta oli vain yhtenä päivänä.

Tiistaina tehtiin Taavin kanssa maastakäsin-juttuja. Katselin vähän muutamasta blogista Parellin oppeja ja ajattelin koettaa niitä. Vaikken ihan kaikkea siinäkään allekirjoita ja minusta termit on ihan hulluja, niin toimintatapa vaikutti toimivalta.
Aluksi tehtiin vähän "friendly gamea", jossa ajopiiskalla kosketin Taavia joka paikaan ja sivelin sitä piiskalla. Lisäksi huidoin piiskalla Taavin ympärillä. Yllätysyllätys, Taavi ei ollut moksiskaan moisesta. 



Krooh.... (tätä ennen oikein nuokkui, mutta kameran huomatessaan "valpastui"..)
 
Sitten tehtiin vähän niitä iänikuisia väistämisharjoituksia. Takapäähän sai pari kertaa käyttää aika reilusti painetta, mutta sitten pelkkä karvan kutitus jo riitti. Palkaksi paine pois ja rapsutuksia. Se etupää olikin sitten sitkeämpi tapaus, mutta kun keksi laittaa painetta lavan sijaan kaulalle, niin Taavi väisti paljon paremmin! Peruutuskin sujui, tosin se sujuu paremmin ihan kädellä, kun raipan pään avulla. Käytän painetta Taaviin raipan kahvapuolella, koska se on jämerämpi ja näin saan tarpeeksi suuren paineen tarvittaessa aikaiseksi. Pää on myöskin tarkempi, koska se pysyy paremmin halutussa paikassa, kun letkeä ja joustava ohut pää. 



Tästä kohtaa painamalla Taavi väistää

Lopuksi vähän seuraamisharjoituksia, jotka sujuivat paremmin kun osasin olettaa. Opit ilmeisesti siis auttoivat. Taavi seurasi jopa yhden tiukan kurvin tiukasti vieressä. Jee! :D Raviakin olisi tehnyt mieli ottaa, lähinnä siis liikuntaa Taaville-ajatuksella, mutta maltoin mieleni ja jätin harjoitukset onnistumiseen.

Keskiviikkona käytiin K:n kanssa vaan illalla nopsasti tallilla, kun olin kuumeessa ja todellatodella poikki! Syötettiin vaan puuro ja vähän seurusteltiin Taavin kanssa. 






Eilen ja tänään maastoiltiin.
Eilen käytiin taas etsimässä sitä ympyrälenkin toista päätä, muttei sitä löytynyt. Käytiin sitten ihan uusilla teillä tutkimassa ja palattiin samaa reittiä takaisin. Tänään mentiin sitten eri taktiikalla ja nyt löysin sen ympyrälenkin. Menin nyt tuolta samasta suunnasta, jossa se K:n kanssa maanantaina kiivetty jyrkkä mäki on (jonne tiesin lenkin siis "päätyvän"). Sitä kautta sitten jatkoin puupinolta vasemman sijaan oikealle (vasen veisi takaisin tielle, josta tultiin) ja löysin sen reitin. Olen itseasiassa käynyt aika lähellä toisesta suunnasta tullessa, mutta lähtenyt jostain väärään suuntaan ja luovuttanut. 


Taavi kuuli torstain lenkillä metsässä jotain jännää...




Uusi reittejä




Pelottava sähköpömpeli ympyrälenkillä




Laukkaa harja hulmuten. :)


Ihania maastoja, kun pääsee kiipeilemään metsäpoluille ja sitten taas tuli pitkiä pätkiä pehmeitä tienpohjia, joissa pystyi ottamaan ravia ja laukkaa. Taidettiin nauttia Taavin kanssa molemmat, sen verran reippaasti liikkui Taavikin. :)


Pari videota metsäosuuksilta (vähän hölmösti tuo ensimmäinen video on osittain kuvattu "väärinpäin", sori!):





Huomenna Heli tulee meitä kuvamaan, jes! Uusille kuville onkin jo tarvetta ja olisi kiva saada uusi rakennekuva pontsosta.

2 kommenttia:

  1. vitsi, mitä maastoja! 7. kuvan maisema ja värimaailma sopis täydellisesti Taavin karvan ja jouhien väriin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, ihan mahtavat! :) Niinpä sopisikin muuten!

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.