sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Estehyppelöitä!


 Heli tuli eilen kuvaamaan ja päätettiin hypätä kentällä muutama pomppu. Pieniä esteitä, ettei jalat rasitu tai Taavi kyllästy. Tämä on ollut meillä puheena jo pitkään, että hypätään Taavilla jotain pientä ja katsotaan mitä se sanoo. Nyt kun on kunnon kenttä ja estekalusto, niin se oli helpompi toteuttaakin. Laitettiin tietty Taaville kaikki asiaan kuuluvat varusteet päälle. ;) Elmon vanha rintaremmimartingaali on säästetty ihan tätä varten, siihen on tehty Elmoa varten lisäreikiä, että saatiin tarpeeksi pieneksi. Taaville ei meinannut asetukset suurimmillaankaan riittää!




Alkuverryttely sujui melko tahmeasti ja samaan aikaan kentällä ollut Maestro veti Taavia puoleensa. Lopulta tein osan alkuraveista Maestron perässä, koska silloin Taavi ravasi oikeinkin reippaasti. Paras verryttelu Taaville olisi ollut maastolenkki ja sitten kentällä vain esteet. Nyt alkuverryttely jätettiin aika lyhyeksi, kun Taavi ei kentällä viihdy. Ylitettiin muutaman kerran puomia laukassa ja ravissa ja sitten alettiin tulla ristikkoa. 



Marinakin tuli katsomaan, että mitä tapahtuu


Vetoapua Maestrolta








Taavi ei kieltänyt kertaakaan! Ja vähän se jopa innostui, kun palkkasin sitä hypyn jälkeen aina leivällä. Otettiin yhteensä koko aikana varmaan se kymmenisen hyppyä eli kamalasti ei rasitettu. Tultiin neljän esteen "rata" Taavin kanssa ja yksi okserikin hypättiin! Heh, Taavilla on vähän tyyli hukassa, mutta tärkeintä oli, että esteet ylittyivät. ;) Sillä on tapana hypätä ensin etujalat yli ja sitten takajalat tasaloikkaa perässä. :D 

Lähestytään ekaa estettä...




Korjausta suunnasta..


Ja ei muuta kun yli!








Okserikin ylitettiin!




Taavin kanssa hyppääminen on myös siinä mielessä hassua, että olen tottunut pitämään hypätessä (Elmolla) melko vahvan ohjastuntuman ja pohkeet tiukasti kiinni, istuen melko takana ja tavallaan "ajaen" hevosen esteelle. Taavin kanssa ohja on melko löysällä, jopa ilman tuntumaa, jotta se saa edetä ilman jarruttamista, pohje melko irti, etten turhaan ahdista jne. Heh. Mutta Taavi ei mene ohi, eikä kiellä yllättäin, siinä se ero. Ja vauhdissa; Elmo kuumui esteillä kovastija meni kovaa, jolloin tilanteet tulivat hyvin yllättäin. Taavi menee tasaisesti kokoajan ja kerkeän puuttua ajoissa jos jotain tulee. Eikä tullut. :)

No eipä se ole ratsastajankaan tyyli täydellinen, mutta meillä oli hauskaa ja se oli tärkeintä! :) Olin valmistautunut siihenkin, ettei Taavi hyppää yhtään estettä. 




Kaverikuva


Välillä juomatauko..


Taavillekin maistiaiset..


Olipa kummallisen makuista! :D


Hieno estehepo!


Rankkaa hyppimistä, kun pipokin vinossa


Käytiin metsässäkin kuvaamassa tämän jälkeen, mutta laitan ne kuvat sitten toiseen postaukseen. ;)


PS; Ei ne hienot varusteetkaan aina pelasta:


12 kommenttia:

  1. näistä kuvista tuli kyllä mainioita, Taavi on niin hauska tyyppi! :-D

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi! Kohtahan löydätte itsenne kisakentiltä! Ei muuta kun treeniä! Näytti todella hienolle ;) Taavi tykki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Ehkä tekniikassa on vielä vähän hiomista, mutta eihän kukaan ole sepää syntyessään. :D

      Poista
  3. Hienoja kuvia. :) Ja juomataukokuvat on hauskoja! Taavi vaikuttaa kyllä niin Tahvomaiselta. :D Harmi kun en itse osaa hypätä kummoisestikaan. Tahvo tykkäisi varmasti, jos saisi kerran viikossa hypätä. No, treeniä vain lisää niin alkaa tätikin pysyä kyydissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoitus tekee mestarin! Rohkeasti vaan vaikka jonnekin tunnille, niin saa hyviä neuvoja. Mie oon joskus hypännyt paljonkin, mutta nykyään olen kyllä aika arkajalka ja näissä oli mulle jo ihan tarpeeksi. Vaikka Taavi olikin kiva hyppykaveri, koska se ei ollut yhtään arvaamaton. :)

      Poista
  4. "taavillekin maistiaiset"-kuva on ihana! Voi teitä, ootte niin sävysävyyn, oikea esteratsukko :D

    VastaaPoista
  5. Taavi on niin symppis tyyppi! Teidän menoa lukee mielellään, kun kummatkin on niin värikkäitä persoonia :) Teillä on hieno side keskenänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Mie ihastun Taaviin joka päivä aina vaan uudelleen. :)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.