maanantai 2. syyskuuta 2013

Koko perheen maastoreissu


Sain tänään houkuteltua K:n pitkästä aikaa Taavin selkään, samalla näen itse, miten Taavi liikkuu.

Koin iloisen yllätyksen tallille mennessä, kun Taavi oli pihaton nurkalla syömässä, huhuilin sitä ja se iloisesti nosti päänsä ja höristeli. Se höristeli vielä uudelleen, kun menin aidan ali ja Taavi käveli minua vastaan. Ilmeisesti sille ei eilisestä jäänyt mitään traumoja, vaikka kentällä mentiinkin. ;)



Laiteltiin Taavi tallissa kuntoon ja se sai samalla syödä puuron seassa nivelaineet ja vähän lusernin haketta. Olen saanut sen ruokiin ujutettua jo melkein mitallisen MSM:ää. Tänään tilasin sille Päivölän Tilalta lisää glukosamiinia ja kokonaisia ruusunmarjoja, kun Päivölän tilalla on postikulut tämän ja huomisen päivän vain 2,5e. Ajattelin, josko nuo kokonaiset ruusunmarjat kelpaisivat, niissä olisi kaikki tallessa ja ovat toki myös vähän edukkaampia.

Käytiin K:n ja Taavin kanssa kiipeämässä se yksi metsäpolku ylös ja tultiin toista reittiä alas. Joutui Taavikin vähän ponnistelemaan ja ottivathan nuo kotiinpäin vähän raviakin, taisi eka olla ihan Taavin omasta aloitteesta! Lenkki kesti Taavin vauhdilla noin 45min, K:n toiveesta mentiin vaan lyhyt lenkki, kun on ollut taukoa ratsastuksesta.


Peppulihaksille treeniä!










Otettiin varusteet tallissa pois ja Taavi sai palkkioksi lenkistä karviaisia. Olen nyt muutamana päivänä tuonut sille parikymmentä karviaista herkuksi, se pitää niistä kovasti! :) Onhan ne varmasti myös ihan terveellisiä.

Rasvasin vielä Taavin nenän, miten se voikaan olla ihan kovaksi käppyräksi kuivunut siitä sierainten päältä?? Suihkuttelin vielä vähän ötökkähajustetta ja rasvasin ötönkänsyömät kohdat. Korviin laitettiin vielä Pharma Summer Reliefia. Johan kelpasi Taavin mennä pihalle kavereiden kanssa!


Taavi pitää kujan siistinä

PS: Meillä on jo 38 lukijaa! Aika käsittämätöntä. Kiitos teille kaikille, jokainen lukija ja varsinkin kommentti on tärkeä. :) Ehkä 40 kohdalla voisi tehdä jonkun erikoispostauksen?

2 kommenttia:

  1. Kiva että Taavi on kotiutunut noin hyvin uuteen tallipaikkaansa., maastot ovat aika kivan näköiset. . :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maastot on tosi kivat! :) Ja Taavi on kotiutunut yllättävänkin nopeasti.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.