lauantai 14. syyskuuta 2013

Mä oon vain sun vielä monta kasteista aamua

1.


Oltiin Helin kanssa tänään ahkeria ja kiirehdittiin tallille sumun ja kasteen olleessa vielä maassa, tässä "vähän" kuvasaldoa. Pohja oli huono, joten liikekuvia tuli vähän ja niistäkin suurin osa karsiutui omien ilmeiden takia, kun aurinko ilmeisesti häikäisi. :D

Toivottavasti jaksatte katsoa!


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.


20.


21.


22.  (Perinteinen haukottelukuva.. ;) )


23.


24. On nää aamuratsastukset rankkoja!


25.

26.


27.


28.


29.


30.


31.



8 kommenttia:

  1. Todella kauniin tunnelmallisia kuvia! Valitsin aina jonkun suosikikseni ja selasin alaspäin, löytäen aina uuden suosikin. :D Ehkä kakkoskuva on kuitenkin kaikkein mielenkiintoisian ja ainakin erilainen kuin muut. Kauniit värit ja makee valo!

    Ysikin on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan on ollut sitten vähän sama ongelma kuvia selatessa, nimittäin selasin niitä 277 kuvaa hiki päässä etsiessäni vain ne kaikkein parhaat, että edes joku jaksaa katsoa kaikki kuvat. ;)

      Tosin osa on säästetty omaksi kuvapostaukseksi, niissä ollaan kaulanarun kanssa usvan jo lähdettyä.

      Poista
  2. Mäkin tykkään kakkosesta ja tiiän myöskin tuon "ongelman" kun on satoja ihania kuvia ja kaikki hyvin samantapaisia :). Kaikki kuvat ovat ihania. Minun on kuitenkin pakko kysyä että mistä innostuit käyttämään kuolaimia kun teillä ei ole pitkään aikaan ollut niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että kysyt sitä ja minun piti asiaa selventääkin. :)

      En ole erityisen innostunut käyttämään kuolaimia, mutta syitä on kaksi: 1. mahdollisissa länkkäkisoissa kuolain on pakollinen (poislukien bosal-hackamore, jota en halua käyttää enkä ostaa) ja 2. noihin länkkäsuitsiin en saanut järkevästi istumaan mitään kuolaimetonta, ne jäävät aina jotenkin liian ylös ja nostavat paksut poskiremmit silmään. :/ Kokeilin hackamorea, Orbitlessia ja omatekoista sidepullia hackamoren turpaosalla.

      Tulin sitten tulokseen, että koska noilla ei ratsasteta tuntumalla, niin ne eivät aiheuta Taaville suurta epämukavuutta ja voin käyttää niitä sillointällöin (=silloin kun harjoitellaan länkkäkisoihin tai kun haluan kuvausta varten käyttää noita suitsia, tykkään niiden pelkistetystä ulkomuodosta!)
      Ja taas olen tullut siihen tulokseen, että Taavi toimii paremmin kuolamettomalla ja valintani on ollut ihan oikea. Näiden kanssa esiintyy vetämistä ja painamista vastaan jopa silloin harvoin jos joudun ottamaan ohjaa tuntumalle.

      Poista
    2. Okei :). Muuten niin harmonisissa kuvissa vaan pisti heti silmään ;). Miksi et bosalia haluaisi käyttää? Minusta se on kaunein hilavitkutin joka on länkkäpuolella, jos olisin opettanu konimukselle leukakiinnitys-ohjat niin meillä ois heti bosal jos harrastettas länkkää ;). Olettaen siis ettei tarvis tuntumaa kun bosalillahan ei kai saa rasastaa tuntumalla(?). Oon ruvennu muutenki kuolaamaan noitten lännenvarusteiden perään. Teidänki satula on niin upea!

      Poista
    3. Jotenkin minusta se on niin kovankuuloinen (ja ilmeisesti siksi niillä ratsastetaan ilman tuntumaa), eikä meillä ole sille mitään muuta käyttöä jos kisainnostus jää yhteen kertaan. Kaunis kylläkin. Pitäisi ohjeista vielä katsoa, että pitikö sillä ratsastaa yhdellä kädellä.. :p

      Minäkin kuolaan länkkäjuttuja ja haaveissa olisi vielä paremmin istuva länkkäsatula jossain vaiheessa. :) Joustorunkoinen länkkä saattaisi olla kiva. En tiedä olisiko siinä yhtä suuri pomppulinnaefekti, kun joustorunkoisella enkkusatulalla.

      Poista
    4. En tiedä yhtään onko pomppulinnaefekteissä eroja -todennäköisesti on! :D

      Mutta eikö bosal ole vaan normaali pyörököysi ja ohjat tulee leuan alle kiinni? Mikä siitä tekee niin kovan? Jos ajattelee, että tuntumaakaan ei ole..

      Poista
    5. Itse olen käsittänyt, että se turpaosa on jotain kovaa materiaalia, koska se lasketaan hackamoreksi... Hmm... Pitänee ottaa enemmän selvää.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.