perjantai 16. elokuuta 2013

No niinhän siinä siiten kävi

Tuli vähän iltapuhdetta...

Onneksi kyseessä oli jo valmiiksi paikattu loimi, joka repesi samoista kohdista uudelleen. Se oli paikattu edellisen omistajan toimesta, paikkaan sen itse uudelleen ja laitan vielä nylonpaikkaa päälle. Kyllästysainetta niskaan ja se on kuin uusi taas. ;)

Itseasiassa loimesta oli pujoteltu pois ilman, että yksikään solki olisi revennyt tai auennut. Häntälenkki sen sijaan puuttui ja silloinhan siitä pääsee pään kautta helposti pois. Se mikä eniten harmittaa, niin uudessa Taavi-loimessa on myös reikä.. Ei auta kun paikata. 



Eipä muuten kelvannut pelkkä Greenline-puuro ilman lisukkeitakaan. Edelleenkään. Sitten sitä oli toki pakko vähän syödä, kun olisin antanut varsojen syödä loput. Siltikin kuppiin jäi vielä puolet (ei siinä alunalkaenkaan ollut kun ½ litraa turvotettuna pariksi litraksi).
 
 
Kylläpä siitä tulikin hyvää, kun Muuminkin tekisi mieli. ;)

Täytyy laittaa erilliseen postaukseen Muumin ja Taavin kohtaaminen, kun Taavi olikin puettu vaaleansiniseen loimeen. Voi ihmetystä. Nyt on pakko kiirehtiä jo töihin!

2 kommenttia:

  1. niiiin Taavimaisen sininen loimi että! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! ;) Se onneksi säilyi ehjänä (tai siis niin ehjänä, kun se on ollutkin) ja päällä. Vaikka se oli postikulujen hintainen, niin sydän itkee verta sen hajotessa. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.