lauantai 5. tammikuuta 2013

Parempaa tänään ja Einoon tutustumista



Taavi oli tänään jo parempivointisen oloinen, maha kurahteli edelleen (joka ei ole uusi juttu ollenkaan..), mutta vähemmän kuin eilen. Oli juuri ulkona syömässä, kun menin ja ainakin ruoka maistui ihan normaaliin tapaan. Sisällä annoin Lusernit ja kaadon sekaan desin verran öljyä liukastamaan. Karsinassa oli kuulemma kakkaa jopa enemmän kuin normaalisti, eli ehkä jonkinsortin ummetusta oli ollut.. Tiedä sitten.
Sovittiin nyt, että tiputetaan ruuat samalle tasolle, missä ne olivat viime viikolla kun Taavi oli hyvä (totuttelun takia niitä on nostettu varovasti kerran viikossa) ja lisätään ruokiin toistaiseksi vähän öljyä sekä seurataan.

Harjailin käytävällä Taavin läpikotaisin, se oli ihan normaali itsensä, pirteä ja kiinnostunut. Maha kyllä piti mekkalaa jonkin verran. Erityisesti sitä tuntui kiinnostavan uudet suojat ja putsit, jotka tulivat postista. Ne on ostettu Galopp-nettikaupasta alennusmyynneistä. Hienot



Näitä on joka jalkaan, oli vaan niin Taavin väriset. ;)

Nämä jäi maksamaan 10e! Koko näyttää sopivalle.


Kaaputtelin karvaa irti, kiristelin hokit ja sen sellaista. Sitten Eino tulikin sisään ja oli kuulemma tarkoitus kokeilla sitä samaan muiden kanssa. Päätin sitten, että Taavikin pääsee takaisin tarhaan tekemään tuttavuutta.
Porukka oli täpinöissään uudesta tulokkaasta ja erityisesta Hupu ja Taavi tunkivat haistelemaan vuorotellen, Hupu tapansa mukaan kovaa karjuen.
Koko tutustuminen sujui tosi hyvin ja positiivisin mielin, Eino otti ilon irti isosta tarhasta laukkaamalla pukitellen pitkin tarhaa. Muut sitten perässä, jokainen omassa tahdissaan..


Kuvien laatu nyt on mitä on (ja kamerasta loppui akkukin), mutta pääsettepä vähän tunnelmaan!


Oikealta: Eino, Taavi, Hupu, Reiska ja Heikki

Pörrheä Taavi!

Välillä tuli Taaville ja Hupulle riitaa siitä, kuka saa haistella Einoa, Taavi väisti joka kerta.


Taavikin innostui juoksentelemaan ja vaikutti kovinkin pirteältä. Hupu mekasti aikansa Einon kuunnellessa ja huudattaessa, sitten oli Taavin vuoro tehdä tuttavuutta.
Reiskakin oli selvästi päättänyt, että alimmaksi se ei jää ja antoi Einolle oikein kunnolla kyytiä jos se erehtyi liian lähelle. Ja oli sitten kovin ylpeä omasta uskalluksestaan. Hah! Ja Eino nössönä väisti heti kaikkia. Ei uskoisi oriksi ollenkaan.

Lopulta Taavi meni sitten haastamaan Einon painimatsiin, niin kauan härkki, että Einokin innostui ja sitten sitä painittiin oikein olan takaa. Taavi intoutui oikein hyppäämään pystyyn, ei vain oikein osannut arvioida omaa taitoaan ja pyllähti kumoon.. Haha. Hölmö hevoinen.

Eino ja Taavi painivat keskenään jonkin aikaa ja sitten hepot pääsikin jo sisälle. Taaville oli tullut hiki painiessa (niinkuin Einollekin) ja eiköhän tämän päivän juoksemiset riittäneet liikunnaksi, ainakin suoli toimi oikeinkin mallikkaasti ja hevonen vaikutti tyytyväiseltä.

Tarjosin vielä tallissa pari mittaa psylliumia reilun veden kera sekä heinäkin näytti maistuvan ja mahakin oli liikunnan jälkeen hiljaisempi.

Huomenna siis osallistutaan ensimmäistä kertaa ratsastustunnille ja Heli on taas luvannut tulla ottamaan meistä kuvia! Tunnille osallistutaan Taavin voinnin ja mielen mukaan, saadaan kävellä ja levähtää jos siltä tuntuu ja mennään vaan sen aikaa kun Taavi tuntuu jaksavan ongelmitta. Muiden seura varmasti tekee sille hyvää, se on paljon pirteämpi muiden kanssa ratsastaessa.


Mikäs sinä oot hevosias??

Pitää yrittää näyttää isolta ja voimakkaalta...




 Tässä vielä vähän videopätkää, jouduin ottamaan äänet pois kun meitä niin kovin nauratti... ;)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.