maanantai 21. tammikuuta 2013

Kevyttä kävelyä

 Tänään oli kranion jälkeinen kävelypäivä, käytiinkin vähän kävelyllä taluttaen Taavin kanssa.

tervehdys!


 Menin iltapäivällä tallille ja Taavi oli sisällä, sain hörinätervehdyksen pitkästä aikaa ja Lusernikin oli haluttua tavaraa; oikein iloinen hörähdys sillekin. :D En onnistu sitä hiivaa tarpeeksi hyvin piilottamaan ja Taavi onnistuu erottelemaan sen kupin pohjalle. Porkkanapalkkiota ei kuitenkaan saa ennenkuin kuppi on tyhjä. Pari kertaa Taavi kääntyi kupilta kattomaan, että "joko?" ja kun käskin syödä loputkin, se palasi kupille syömään. Lopulta kuppi oli tyhjä ja porkkana tipahti pohjalle. Voi sitä onnea!


hajavarpainen possunenä.

Harjailin Taavin käytävällä, opeteltiin samalla seisomaan siinä vapaana. Se sujuikin aika hyvin, vain pari kertaa jouduin palauttamaan Taavin keskelle käytävää, kun sen olisi kovasti tehnyt mieli mennä haastelemaan Einon kanssa.
Maha oli edelleen kärttyilyn aiheena, mutta kun palkkasin pari kertaa porkkanalla samalla, kun koskin mahaan, niin kappas; koko kärttyily unohtui.. ;) Otapa siitä selvää sitten.

Laitoin heijastimia ja päähän härkäriimun, sillä tällä kertaa en halua tulla perässä kyljellään roikkuen metriäkään. ;) Taavi meinasi heti tallin pihalla pysähtyä vastalauseeksi, ketju kiristyi leuan alla ja hyvinkin kuuliaisesti oltiin menossa lenkille. Heh, yhtään kertaa ei tarvinnut sen jälkeen riimua varsinaisesti käyttää. Vähän muisteltiin pysähtymisiä, hidastuksia ja peruutuksia, mutta ne sujuivat niin hyvin, että suurin osa lenkistä vain hengailtiin.

Käytiin vähän tiellä haahuilemassa ja matkalla pysähdyttiin syömään tielle pudonneita havuja sekä tutkittiin sitä aina yhtä pelottavaa kuivuria. Nyt sitä oli rohkeutta tutkia, kun mamma oli vieressä. ;) Taisi hangen läpi haista maahan pudonnut kaurakin, kun Taavi meni pitkin hankea kun paraskin vainukoira. Jotain se oli hangen alta löytävinäänkin. Itse en nähnyt mitään..

Kotiin mentiin pellon kautta, itse jättäydyin Taavin taakse ja se teki minulle valmiiksi tallattua polkua. Tallin pihassa tehtiin vielä pari kertaa kavionanto-temppu, johon keskittyminen ei meinannut riittää millään. Sitten vielä pitkästä aikaa kumarrettiin.

Tallissa Taavi pääsi heinille, juotin vielä melassivettä ämpärillisen sille jossa oli pohjalla vähän psylliumia houkuttimena. Mahakin on taas vähän möyrynnyt, en yhtään ihmettele kun ei olla päästy kunnolla töihin. Annoin vielä iltapöperön ja kävin sillä aikaa täyttämässä heinäverkot. Toin lopuksi vielä vähän lisää heinää Taaville ja heitin porkkanan perinteisesti kuppiin ennen lähtöä.


Silmätilanne, vähän tulee märkää vielä (ihan tippa tai kaksi). Tässä kuvassa päällä on pihkavoidetta, siksi se on noin märkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.