maanantai 29. elokuuta 2016

Sunnuntain peltotreenit


Muutama kuva sunnuntain peltoilusta. Ripen mielestä pellolla voisi oikeastaan mennä vain täysiä, mutta välillä keskityttiin myös "vakavampaan" voimisteluun. Hyvin se jalka nousi ja poni kulki. Suurin vaikuttaja on varmasti ratsastajan huomattava suoristuminen!

Meillä on ollut kokeilussa myös Freeform-satula (ei tosin näissä kuvissa) ja lopulta päädyinkin ostamaan sellaisen myös omaksi. Se saapunee tälläviikolla ja päässee heti testikäyttöön.

Kyllähän me ollaan sitä peltoa käytetty myös tähän:



 

















12 kommenttia:

  1. rippe on kyllä hiiiieno! :)

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä sellaisen "ennen ja jälkeen"- postauksen Ripestä, kun siitä on tullut niin hieno? :) Laukkaako poni muuten videossa täysiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisikin tehdä! :) kyllä se ainakin osan matkasta päästeli täysiä, mutta kuvaajan kohdalla oli jo pakko alkaa jarrutella, kun olo niin pitkä jarrutusmatka. :D

      Poista
    2. Voisikin tehdä! :) kyllä se ainakin osan matkasta päästeli täysiä, mutta kuvaajan kohdalla oli jo pakko alkaa jarrutella, kun olo niin pitkä jarrutusmatka. :D

      Poista
  3. Freeform. <3 Mikä malli teille on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano. <3 Suosikkisatulani jo vuosia, muttei ole ollut sopivaa selkää. Nyt ihan yleisesti halusin rungotonta kokeilla muista syistä ja sattui sitten Freeform olemaan helpoiten saatavilla. Ihmetys oli suuri, kun jätti tasaisen hikijäljen, en olis ikinä uskonut, että Ripen selkään käy Freeform. Ja ainahan sitä paremmalla omallatunnolla saa mennä, kun satula ei purista hevosta.

      Meille on tulossa ilmeisesti joku enduromalli, avoimella säkätilalla ja ilman polvitukia. Sen tarkemmin ei ollut tietoa tarkasta mallista, enkä itsekään kuvien perusteella osannut sanoa varmasti.
      Nyt kokeilussa ollut dressage SB ei oikein omille jaloille ollut sopiva ja kaipasin mahdollisuutta säätää jalustimet lyhyemmiksi. Ja tietty tossa tulevassa satulassa houkutti toi cutback-leikkaus säässä. Saan sen tänään postista iltapäiväll (odottavan aika on pitkä) ja lupaan päivitellä tänne kuvia ja fiiliksiä. :)

      Poista
    2. Eikä, se taitaa olla Freeform Wave ja se on entinen satulani, jos kyseessä on sama mitä ajattelen! Se oli edellisellä hevosellani hetken aikaa käytössä ja myin sen sitten pois muiden Freeformien tieltä. Halusin silloin hyvät polvituet.

      Poista
    3. Voisiko olla?! Wave se istuimen perusteella olisi. Takana liimattu heijastin. Mukana tuli tavalliset jalustimet, mutta satulan sisältä löytyi paksummille jalkkareille tarkoittu kiinnitysosa.
      Maailma on pieni!

      Poista
    4. Voi että, se todellakin on ex-satulani Freeform Wave 17"! Satula ei ole hirveän vanhakaan ja minulle se tuli suoraan ensimmäiseltä omistajalta. Satulan takana on tosiaan harmaa heijastinteipin pätkä. Kerro hyvälle ex-satulalleni terkkuja! :D Sait sen todella hyvään hintaan!

      - Ärrä

      Poista
  4. Hauskalta näyttää nuo teidän treenit, varmasti molemmat nautitte! Täälläkin laidunkausi päättyy tänään ja sitten alkaa taas hevosen ja ratsastajan tehotreenit ja kesällä rapistuneen kunnon kohotus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti molemmilla oli yhtä hauskaa, kyllä poni ainakin ihan onnessan pinkoi. Lopulta piti jo itse lopettaa, ettei nyt ihan mene maitohapoille. :)

      Taitaa monella olla sama edessä - kesän jäljiltä kunnon kohotus. :D

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.