perjantai 5. elokuuta 2016

sata lukijaa (olisiko joku toivepostaus tai kysymyspostaus ajankohtainen?)!



Meillä on sata lukijaa! Kiitos teille kaikille. Olisiko sen kunniaksi joku toivepostaus tai kysymyspostaus paikallaan?

Ripen ihottuma voi hyvin, tänään ratsastin lampaantaljan kanssa ja mentiin sellainen puolen tunnin pikainen, mutta tiukka jumppa väistöjen merkeissä. On ne vaan vaikeita. Kummallekin. Poni oli niin superin tuntuinen! Ainut mitä pystyi toteamaan, että pitäis opetella ratsastamaan ja istumaan, niin olisi ponillakin vähän helpompaa.

4 kommenttia:

  1. Harmi ettei postauksista voi tykätä sillä mä niin tykkään seurata teidän arkea :) Ehkä lukijat vähemmän aktiivisia näin kesällä. Kysymyspostaus vois olla kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus se tykkää-nappi, mutta kun itse en koskaan muista sitä toisten blogissa painaa, niin otin sen pois. Mutta kiva kuulla, että tykkäät ihan tästä meidän tavallisesta arjesta. :)

      Minustakin tuntuu, että lukijatkaan eivät ole niin aktiivisia nyt kesällä ja moni varmaan käy harvakseltaan lukemassa. Täytynee odotella, josko tulisi vähän aktiivisuutta, niin voisi sen kysymyspostauksen vaikka toteuttaakin. :)

      Poista
  2. Täälläkin ilmoittautuu sinun ja Ripen arkifanittaja! :D Olen jo useamman vuoden seuraillut blogiasi ja ehkä parasta on se, miten jo pelkän blogin läpi huomaa, että oikeasti välität ponista paljon.

    Ideoita postaukseen:
    millaista elämäsi olisi nyt, jos kaikki unelmasi olisivat toteutuneet? Tai jos sinulla olisi rajattomasti rahaa ja resursseja, millaista elämäsi olisi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että joku jaksaa seurata blogia vuodesta toiseen. :)

      Kiitos ideoista, täytyy vähän miettiä vastauksia ja vaikka toteuttaakin. Vaikka mun elämän yksi suurimmista unelmista onkin jo toteutunut Ripen muodossa. Niin imelää ja lapsenmielistä kun se onkin. ;)

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.