lauantai 13. syyskuuta 2014

Paljonko Taavi painaa -kilpailu!

Kun Taavi nyt sitten huomenna pääsee oikealle vaa'alle punnittavaksi, niin ajattelin järjestää pienen kilpailun. Kysymys siis kuuluu, paljonko Taavi painaa? Jos joku arvaa tasan oikean luvun, niin lupaan lähettää jonkun pienen palkinnon. Eli laitathan arvauksen perään myös oman sähköpostiosoitteen.

Kuva on eiliseltä eli tuore tilanne tämänhetkisestä kunnossa. Satulavyön kanssa huomasin eilen iloisen yllätyksen, pykälän kireemmälle se on laitettava! Kyllä se syksy ja verkkoruokinta taas tekee tehtävänsä. Tuolle harjalle on ehkä tehtävä jotain... Perkuleen polttiaiset. Lisään tähän vielä, että Taavin säkäkorkeus on jotakuinkin 145-147cm omien epävirallisten mittojen kanssa mitattuna (ihan hyvä idea siis yhdeltä lukijalta, tämä säkäkorkeuden kertominen!).





Sanna kävi eilen kuvailemassa meitä ja pitämässä seuraa tallilla. Saatte lisää kuvia jossain vaiheessa, kunhan itsekin ensin saan kaikki kuvat. Meillä oli mukavaa, vaikka Taavi olikin ratsastaessa tavallista lötkömpi, enkä siis saanut sitä liikkumaan, kuten muutamana kertana aikaisemmin. Lötköyteen saattoi olla syynä vuokraajan toissapäivänä tekemä rankempi lenkki. Ja nyt talvikarvaa kasvattavalla Taavilla tuntuu olevan taas aika tukalaa muutenkin. Eilenkin mentiin tunnin verran, mutta kevyesti, silti Taaville tuli hiki. Kupeet sensijaan eivät hionneet. Kummallista. :D



15 kommenttia:

  1. Osaatko yhtään sanoa Taavin säkää (sukupostissa kun ei lue)? Siitä voisi olla apua iän arvaamisessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän taas kirjoittelen, mutta taisitkin ymmärtää että meinasin painon arvaamista :D

      Mitään en hevosten painoista tiedä, mutta heitän hatusta luvun 470 kg.

      Sähköposti on epohepo@gmail.com

      Poista
  2. Sekin kaiketi mitataan nyt virallisesti, mutta Taavi on omien mittausten mukaan ponikokokoinen (!). Jotakuinkin 145-147cm.

    VastaaPoista
  3. Veikkaan 520 kg. Mielenkiintoista kuulla totuus, hevosten painoa on mun mielestä tosi vaikea arvioida silmämääräisesti.

    VastaaPoista
  4. 515 olis mun arvaus :D Tosi vaikee arvioida!

    VastaaPoista
  5. Kehtaan väittää 526 kg :D Olisi kyllä mielenkiintoista tietää oman kopukan paino, painomittanauha antaa osviittaa, mutta ei tietty huomioi noin muuten esim. massiivisia lihaksia.

    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  6. Arvaan että 499 kg
    Marjo.kiilavuo @ gmail.com

    VastaaPoista
  7. Rohkenen epäillä, että ollaan lähempänä kuutta kuin viittäsataa kiloa ja veikkaan 575 kg

    VastaaPoista
  8. veikkaan 420kg Tosi kiva muuten saada tietää oikee paino! :) bessie5@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Oma samankokoinen suokki painoi "ratsastuskuosissa" arviolta 475kg. (Nykyisin vähemmän, kun on vanhuuttaan lihaksia tiputtanut.) Taavi näyttää jykevämmältä, joten veikkaan 550kg.
    didderiina@hotmail.com

    VastaaPoista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.