maanantai 7. huhtikuuta 2014

Tätikuljettimeen on tankattu kengurubensaa! (+ etujalat renkaaseen-tehtävä)



Kävin tänään Taavin kanssa pikaisesti pihatiellä ottamassa vähän ravia ja laukkaa, koska senjälkeen oli tiedossa hevosagilitya.
Lähdin reissuun ilman satulaa, mutta kuolaimettomat suitset sentään laitoin. Tuli mieleeni jostain syystä, että mahtaako sillä oli kepposia mielessä lomaviikon jäljiltä, vaikkei normaalisti olekaan.

Taavi ravasi ihan tavallista löllö-ravia toiseen päähän, mutta odotteli jo kovasti käännöstä. Käännöksen jälkeen se ampaisi laukkaan ja hetken reippaan laukan jälkeen se pysähtyi äkkiä, veti pään polviin ja pomppi selkä köyryssä paikallaan. Ei meinannut naurusta tulla loppua, kun yritin kiskoa päätä ylös. Sitten se jatkoi ylväästi pää pystyssä ravia.
 

Käänsin sen vielä uudelle kierrokselle ja Taavi olikin asiasta innoissaan (?!), se halusi ravin sijaan laukata toiseen päätyyn. Se kääntyi kunnon napakäännöksen ja sinkosi laukkaan. Ja sama juttu taas puolessa välissä, pää polviin ja köyryhyppyjä paikallaan, nykäisin pään ylös ja pyysin laukkaamaan. Ja sain mitä tilasin, niin reippaan lähdön kera, että meinasin lentää kyydistä (onneksi olin ottanut harjasta kiinni). :D Tämän jälkeen ei meinannut käyntiä löytyä tallillepäin ollenkaan, kun oli tyyppi niin täpinöissään.





Käytiin vaihtamassa suitset riimuun ja mentiin kentälle vähän tekemään agility-juttuja. Taavi nyt ei erityisesti innostunut niistä, joskaan ei myöskään kieltäytynyt tekemästä. Näytettiin mallia, miten renkaaseen mennään, Taavi on tällaisessa kyllä ihanan rauhallinen. Lisäksi pujoteltiin, loikittiin kavaletin yli, peruuteltiin tolppien väliin, käännyttiin neliössä jne.



4 kommenttia:

  1. Hei vitsi mä sain pitkästä aikaa vähän temppu-inspiraatiota! Tuo rengas-temppu vaikuttais kivalta, haittaako jos me yritetään perässä ;). Pitäs rengas vain keksiä jostain.
    Se on kevättä rinnassa Taavillakin sitten kun köyrypukittelee :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tietenkään haittaa, on mukavaa saada toisen blogista hyviä ideoita. :) Me löydettii rengas ojasta, haha! Edellisen omistajan jäämistöä. Tuo on joku moottoripyörän rengas, vähän kevyempi, kun autonrengas.

      No tuntuu olevan. Haluaisin uskoa, että yrttikuuri on tehnyt tehtäväsä ja olo ilmeisesti muutenkin melkoisen terve. ;)

      Poista
  2. Ihana "virallinen valvoja" taka-alalla tuossa renkaaseenmenokuvasarjassa! (oho tulipa yhdyssanahirviö)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marina on aina joka paikassa mukana. :D Itseänikin nauratti, kun katselin kuvia kotona.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.