keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pari uutta, pientä hankintaa



Tilasin Taaville yksityiseltä myyjältä naruriimun ja kaulanarun. Ne on tehty heijastavasta köydestä, joten ovat turvalliset ja kätevät pimeällä. Alunperin kyselin pelkkää naruriimua sillä ajatuksella, että saan laitettua sen suitsien päälle maastolenkeille, se tuo pimeässä lisäturvaa. Sain sitten hyvän tarjouksen yhteispaketista ja myyjä pakkasi pakettiin myös kaulanarun. Toimitus oli nopeaa!

Naruriimu olisi saanut solmujen osalta olla ehkä vähän erikokoinen tai -mallinen, mutta kun se on meillä tarkoitus pitää lähinnä heijastinkäytössä, niin ei ole niin väliksikään. Ja kaiketi olisi melko helppo itse siirtää solmuja(?). Kaulanaru oli hieno ja sopiva! Ja nuo on niin herkullisen väriset, nam.

Kuvista tuli tosi huonolaatuisia, en osaa sanoa syytä. Niiden ottaminen oli myös ihan oma haasteensa, kun Taavi ei olisi malttanut seisoa hetkeäkään paikallaan. Sille on kerääntynyt jopa vähän virtaa, kun se on joutunut lomailemaan koko alkuviikon. Loma jatkuu vielä loppuviikonkin, koska kaksi kenkää on irti.. Kengittäjä olisi tulossa perjantaina.











4 kommenttia:

  1. Onpas ihanan pirtsakan väriset, näkyy ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) Pitäisi joskus hämärällä ottaa kuva, jossa näkyy heijastavatkin osat.

      Poista
  2. Kaulanaru näyttää aika ohuelta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet sitten varma, että aion käyttää sitä ratsastukseen, enkä esim. koristeena/heijastimena? Voin sinua lohduttaakseni kertoa, että sillä ei voi vetää, koska alapuolella oleva "yhdistymiskohta" liikkuu.

      Poista

Kommentit näytetään hyväksymisen jälkeen.